• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 planlaması ve moderatör alımı

Cevap: Trakya Müzik 2012 planlaması ve moderatör alımı

Yasin şayet bir oylama söz konusu olursa oyum senden yana bilesin...

mistik abi seni sonuna kadar destekliyorum endamin yeter;-)

sitede elimden geldiğince kırıcı değil de saygılı ve hoşgörülü olmaya çalıştım bundan sonra da öyle olucak moderatör olsam da olmasamda.Tabi ki son söz yönetimin saygılar ...

sitede elimden geldiğince kırıcı değil de saygılı ve hoşgörülü olmaya çalıştım bundan sonra da öyle olucak moderatör olsam da olmasamda.Tabi ki son söz yönetimin saygılar ...

senide destekliyorum kardesim

.
Trakya Müzik Ailesi için 2012 yılı moderatör aday başvuruları hayırlı olsun.

Tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar..

Taha kardeşim,
Moderatör adaylığın hayırlısı olsun, Eğer yönetim olarak kabul görüldüğü takdirde forum sitemiz için daha çok çalışacağın kanaatindeyim. Kabul görmese de yine desteğini esirgemeyeceğine de eminim.
Tekrar hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim Muhammed Abicim Allah razı olsun... Aynen öyle :) Önemli olan saygı çerçevesi içerisinde önemli dostluklar kurmak ve ihtiyacı olanlara yardımcı olmak. Ben üniversite sınavını kazandığımda bu foruma konu açmıştım ve yazmayı düşündüğüm bölümleri burada sizlerle paylaşmıştım. Sonuç olarak gerçekten güzel katılımlar ve fikirler çıkmıştı ortaya. Yani demek istediğim şu: Ben yıllardır bu siteden en ufak bir zarar veya kırıcı bir davranış görmedim. Hayatıma yön verecek mesleği dahi sizlerle birlikte görüş alışverişinde bulunarak belirledim. Moderatörlük olsun veya olmasın, yıllardır buradayım ve inşallah yıllardır da yine burada olacağım...

eğer uygun görülürse bende aday olmak isterim... diğer aday arkadaşlarada bolşans dilerim :)

bende buradayım saygılarımı sunarım eğer kabul ederseniz etmezsenizde her zaman bu sitedeyim saygılarımla

Değerli müzik dostlarım ve üstadlarım uygun görülürse bende trakya müzik ailesinde moderatörlük için adayım.

geçen aylarda iş yoğunluğu nedeni ile çok fazla siteye katılım ve paylaşımda bulunamadım.fakat sitede olmak paylaşım ve muhabbetlerde bulunmak beni mutlu ediyor. burada müzik dostları ve üstadlarla paylaşımda bulunarak ve paylaşımları takip ederek kaliteli vakit geçirme imkanı buluyorum .bu rada değerli üstadlarla tanıştım .ve güzel arkadaşlıklar edindim .bunun devamını sağlamak ve her yeni katılan üyeye trakya müziğin kaliteli ve seviyeli ortamında yardımcı olabilmek için elimden geleni yapmak isterim.

aday olan tüm müzik dostlarına ve değerli üstadlara şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunarım.

Yasin şayet bir oylama söz konusu olursa oyum senden yana bilesin...

abi düşünmen yeter düşüncelerin için çok teşekkür ederim. yönetim uygun görürse oluruz bakalım hayırlısı. diğer adaylara başarılar