Cevap: Ve nihayet artık bende DANTE TR' deyim
Benim son derece pratik akıllı Ali' ciğime. Türkiye şartlarında ve bu halkın seviyesine uygun bir kazanç maalesef nafile. İllaki ya çok üst, yada torpilli derlerdi zamanımda; iş, ekmek sahibi olunurdu diye bilinirdi. Veyahut, züğürt ama kültürlü bir ailedende gelme olduğumuzdan imtihanları kazanamamak imkansızdı. Tabiiki o zamanlardı. Şimdi görüyorum ki ekmek aslanın ağzında. Bizim zamanımızda 2. iş yapmak sorgusuz sualsiz atılma nedeniydi. Ama o günlerdeydi ve iyi kötü doyum içindeydik. Haklılardıda, müesseseye dilenci yakışmazdı.(bu doygunluğa rağmen) Hala sadece emeklisi olarak bile doyum içindeyiz. Şükür ATA' ma. Devir, komple değişimin bir eseri. Siyasi ve etnik olarak. Bizleri eritmeye çalışıp, eritemediğinden yükler sizin sırtınıza binmekte. Taşıyın taşıyacağınız kadar. Bana düşman olma. Ben kıçımı gererek gerçekleri bir nebze aktarmaya çalışıyorum. İrdelemesi sen değil, sizlere kalsın artık. Bana, müzikal olarak hiç bir şey bilmediğimi söylerler. 1986 dan beri hep amatör olarak uğraştım. Şık dıkı şık dıkı. Asıl TSM. dir uğraşım. Bu saatten sonra bilmelilerki, TM. de sadece köşe yazarıyım. Makaleci. Her sitede böylesinede ihtiyaç var. Nota'da bir nebze ama söyleşilerde buyursun gelsinler. Bunu açık ederseniz sizin efeliğinize kalmıştır, bilesiniz. Ali, samimi olarak soruyorum. Ne yaparsan yap, kimsenin tavuğuna kışt dememek lazım dimi? Ne yaparsın artık ders almak zorundayım, bu saatten sonra..Bir de taktikleri uygulayabilsem, benim gibi hanzo için 10 numara olur. Hoşçakal benim tertemiz kardeşim.................