• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

  • Konbuyu başlatan İlker
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 32
  • Görülen : 13K
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

aleti alalı çok oldu ama o günlerde telefonunu açmıyordun.ben bu aleti ilk çıktığındada aldım 1 sene kullandım sattım hiç tık demedi.bikere dürüst biriysen bana o gün söyleyecektin bunun böyle bi problemi var diye.rustem benden iyi müzisyen olabilirsin ama bu aleti ben senden iyi tanırım bi çok arkadaşımda kullanıyo hala çoğunda yok bu olay.ayrıca bu aletin piyasası bu fiyattı sen bana uygun bi fiyata felan vermedin adamlar v2 plusı veriyolar 1700- 1800e.

sen bi kere kendinle çelişkiye düşüyosun o zaman alet sağlamdıda niye sattın da geri gidip v2 plus aldın.kendi aletine çip taktırıp öylede kullanabilirdin.
senin canın sağolsun rustem ben o cihazı nasıl şartlarda aldığımı biliyosun aylardır biriktirdiğim çeyreklerle aldım.senin canın sağolsun.
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

masum83 arkadaşım bence rüstem kardeşime fazla yüklenme tamam olay sizin aranızda bi alışveriş yapmışsınız ama bende or 700 v2 plus'ı takasla aldım valla 2 aylık pa 500 verdim aldığımda aynı sorun bendede oluştu ama daha öncesinden or 700ün hoparlöründe böyle bi salgın olduğunu biliyordum.Alet on numara sağlam ama işte hoparlör sorunu var yapılcak bişey yok böyle kullanıcaz ama sen diyosunki potansı sağa sola çevirirken cızırtı yapıyo o bi problem olabilir.
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

abi nasıl yok bu olay hiç araştırdın mı yapma millet sahnede hoparlör girişini kapatmadığı için orgun hoparlörlerini patlatıyo, benim telefonumu hiç aramadın, ben sana o cihazı 1600 liraya verdiğimde sıfır v2plusun fiyatı 3350 liraydı, 1700 liraya kimse v2plus vermiyo abicim, ben o cihazı satarken bi dalavere yapmayı düşünüyo olsaydım sizi evime davet etmezdim. Aleti yarım saate yakın inceledin, ben tekrar söylüyorum sana sattığım aleti ben bir kez olsun kendi hoparlörleriyle kullanmadım sırf sıkıntı yaşamamak için. Bu elektronik bi cihaz bozulduysa bunun suçlusu ben değilim. ben sana sağlam cihaz sattım, zaten bozuk bişey satamam ben vicdanım elvermez.
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

evet bayağı ısınıyor cızırtıyı yaptığı anlarda..Sağolun değerli bilgiler için.Allah razı olsun.Bizde öyle kullanıcaz artık napalım.:)rüstem arkadaş bişey sorucam ya bu bizim or 700 v2 pluslarda elektro bağlama sesi böyle doyurucu bol leslili birde bol portamentolu yaylı varmı senin elinde biçok regist denedim ama bulamadım.Yardımcı olabilirmisin?

Kardeş bunlara bi bak işine yarar....

Ekli dosyayı görüntüle ses.rar
 

Ekli dosyalar

  • ses.rar
    71.9 KB · Görülen: 252
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

potansı sağa sola çevirirken cızırtı yapma olayına gelince ben sana cihazı satarken böyle bi durum yoktu, yani sonradan oluştuysa bu benim sana bozuk cihaz sattığım anlamına mı gelir. bunu anlamadım
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

senin yanında potansı çevirincede ses gelmişti ama ben o sesin senin bağladığın 5+1 sisteminden geldiğini sanmıştım.ayrıca ses potunun orda boya kavlaması vardı budamı tesadüf bana verdikten sonramı oldu orda bi işlem olduğu kesin.sen benim sorduğum sorunun cevabını vermedin NEDEN ALET SAĞLAMDIDA GİTTİN V2 PLUS ALDIN GERİ. KENDİ ALETİNE ÇİP TAKTIRSAYDIN YA.

neyse whirpool kardeşim konunuda berbat ettik kusura bakma sen.herkesin canı sağolsun kırgın değilim rustem yinede sana.sağlıcakla kal
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

abicim ne işleminden bahsediyosun sen potu açıp kapatırken oranın boyası aşınıyo doğal olarak alete hiçbir işlem yapılmadı abi. Senin kendi doğruların var abi ben bu şekilde konuşacağımızı hiç tahmin etmemiştim. pa800'e param yetmedi salondan çağırdılar gittim koşa koşa v2plus aldım olay bundan ibaret, kafanda olay oluşturma abi, yaptır potansını beraber ödeyelim yada ben ödeyeyim, numaram 505 449 22 41 abicim ara istediğin zaman, hak kalmasın abicim ben kaçak adam değilim.
 
Cevap: Yamaha Or700 v2 Plus Hoparlör Cızırtısı

Yav açtığım konu sizin köpeğiniz olsun :) sorun o değil üzmeyelim birbirimizi haybeye kırgınlık olmasın olay bu yani.Gelin üçümüz artık hep bu konuda buluşalım neler yaptık neler ettik paylaşalım konuşalım v.s. maksat gönüller bir olsun hepimiz v2 plus 'çıyız neticede.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst