Yamaha or700 v2 plus satılık

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
Arkadaşlar 11 ay önce utar müzkten aldıgım orgumu satıyorum. Org gayet temizdir. Düğün dernek görmemisştr sadece evde hobi amaçlı aldım ama bana evde çok geldiğinden satmak istiyorum. Yanında 8gb lık usb verilcektr. Usb nın içi full binlerce ritm ses reg multipad bulunmaktadır. Yanın yenı aldıgım org sehpası ve kılıf verilcektır: Fiyat 2400 tl dir. Pazarlık payı illaki olur. Alan arkadasıma sımdıden hayrlı olsun. Yer istanbul

Cevap: Yamaha or700 v2 plus satılık

Hayırlı satışlar 0 cihaz alıcak arkadaşlar kaçırmasın ama 2.el olarak fiyat pahallı

saol kardsm bnce fıyat normal nedn ole dedn anlamadm sıfr hala 3000 e gelıyor zatn sehpa 40 lıra usb 8 gb 20 lıra daha ne olsn pazarlk payıda var dedk :)

sonunda karar verdin ee satmaya ne almayı düşünüyorsun peki bilader

al bi PA55TR kafan rahat olur soundu kötü ama ritimler süper ben düşünüyorum askerden geldikten sonra ama a1000 i de satmayacağım dursun soundu hoşuma gidiyor hele o vahdeler süper

a1000 seslerı or700 den guzel bnce emın ol pa80 guzel cıhaz sample alet sureklı yenılenıyor sound guzel mic gırişi var adam 3 bın lıraya org yapıyor ne mıc gırısi ne bısey pıtchbend oyunck org gıbı a2000 de bıle mıc yok 4000 e yakn

dostum o senin görüşün tabi ama şunu da unutma yamaha yaptı mı sağlam org yapar a1000 taş gibi org sağlam yapmış adamlar korg en çok sorun veren alet sound ise berbat bayıyor adamı ama pa55tr biraz farklı TR olduğu için galiba ama roland ın da slow parçalardaki kalitesi mükemmel o soundu o klarnet sesi roland bi başka yaa ama tabi önceden de dediğim gibi her orgun özellikleri farklı ama sen bilirsin tabi pa80 güzel alettir durumun iyi ise al onu alamazsan 55tr karar senin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pa80 alıcağına pa1x al 2750tl pa1xler var pa80kadar yıpranmamış hemde saund süper bende vardı sattım ağırlığını sorun etmezsen pa1x al 2200 pa80e verme yazık

yamaha sağlam oldugu ıcn daha sıfır aldıgının ertesı gunu 1000 lıra zarar ettırıyor sağlam yapmasn bnce guzel bakarsn org bozulmaz kolay kolay