- Enst.
- Yok
Cevap: yamahacılar a2000 hakkında
sen git yunanistanda yap sanatını okadar kendinize hoca süsü veriyorsunizki ayağınızın dibini örmüyorsunuz.sen kullan kardeşim ben aldım beğenmedim satıcam bana dünyada yamaha şu satmış busatmış alakadar etmez.sen buraya bak buraya adam gibi bi davul tonu bile yok.
niyemi sessiz yahu 3900tl alanlar zarar etmedi satarlarsa zarar ederler... ayrıca müzisyen adam alet alırken zarar edeceğini ya da ikinci el piyasasını düşünmez "MÜZİSYEN ZARAR ETMEZ" hala korg la kıyaslıyorsunuz belkide doğrudur çünkü korg türkiyeden başka yerde alet satamıyor herhalde yamaha firmasının korgla ilgilendiğini hiç mi hiç zannetmiyorum yamaha a 2000 i kullanmak müzisyen işidir yok korgta böyle ritm varmış yok şöyle ses varmış nerde var yahu ben göremiyorum aynı binlerce ses ve ritm en az korgun 5-6 aletinde dönüyor alet kıyaslarken davul ve zurna ya göre kıyaslama yapıyorsunuz korg gördüğüm en arabesk alet bu piyasada ne kadar süper müzisyen var yahu alet beğenmiyor adam 3 ayda bir yeniliyor neyi yeniliyorsa bu sitede orglardan başka bişey konuşulmuyor dikkatimi çekiyor yani kimse ses sisteminden bahsetmiyor zaten bu piyanist şantör takımı bir KORG u bilir BİRDE dynacord powermate Yİ BAŞKA BİŞEYDEN DE ANLAMAZ SON OLARAK EĞER SANAT YAPACAKSANIZ BU İŞİ BIRAKIN EĞER BU İŞİ YAPACAKSANIZDA SANATTAN FALAN BAHSETMEYİN....
sen git yunanistanda yap sanatını okadar kendinize hoca süsü veriyorsunizki ayağınızın dibini örmüyorsunuz.sen kullan kardeşim ben aldım beğenmedim satıcam bana dünyada yamaha şu satmış busatmış alakadar etmez.sen buraya bak buraya adam gibi bi davul tonu bile yok.