• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamahacılar a2000 hakkında

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görülen : 4K
Cevap: yamahacılar a2000 hakkında

niyemi sessiz yahu 3900tl alanlar zarar etmedi satarlarsa zarar ederler... ayrıca müzisyen adam alet alırken zarar edeceğini ya da ikinci el piyasasını düşünmez "MÜZİSYEN ZARAR ETMEZ" hala korg la kıyaslıyorsunuz belkide doğrudur çünkü korg türkiyeden başka yerde alet satamıyor herhalde yamaha firmasının korgla ilgilendiğini hiç mi hiç zannetmiyorum yamaha a 2000 i kullanmak müzisyen işidir yok korgta böyle ritm varmış yok şöyle ses varmış nerde var yahu ben göremiyorum aynı binlerce ses ve ritm en az korgun 5-6 aletinde dönüyor alet kıyaslarken davul ve zurna ya göre kıyaslama yapıyorsunuz korg gördüğüm en arabesk alet bu piyasada ne kadar süper müzisyen var yahu alet beğenmiyor adam 3 ayda bir yeniliyor neyi yeniliyorsa bu sitede orglardan başka bişey konuşulmuyor dikkatimi çekiyor yani kimse ses sisteminden bahsetmiyor zaten bu piyanist şantör takımı bir KORG u bilir BİRDE dynacord powermate Yİ BAŞKA BİŞEYDEN DE ANLAMAZ SON OLARAK EĞER SANAT YAPACAKSANIZ BU İŞİ BIRAKIN EĞER BU İŞİ YAPACAKSANIZDA SANATTAN FALAN BAHSETMEYİN....

sen git yunanistanda yap sanatını okadar kendinize hoca süsü veriyorsunizki ayağınızın dibini örmüyorsunuz.sen kullan kardeşim ben aldım beğenmedim satıcam bana dünyada yamaha şu satmış busatmış alakadar etmez.sen buraya bak buraya adam gibi bi davul tonu bile yok.

sen git yunanistanda yap sanatını okadar kendinize hoca süsü veriyorsunizki ayağınızın dibini örmüyorsunuz.sen kullan kardeşim ben aldım beğenmedim satıcam bana dünyada yamaha şu satmış busatmış alakadar etmez.sen buraya bak buraya adam gibi bi davul tonu bile yok.

bi davul tonu bile yok da ;alırken aklın neredeydi, ne demeye aldın be kardeşim; demezler mi adama ))):D

ben yamaha tek bi yerde kzıyorum.
or700 aldım sağ hoparlör arızası çıktı ve bir çok arkdaşımda aynı problemleri yaşadı bunun yanında ses potansı arızasıda var tabi.tamam hadi bi alette bazı kronik problemleri olabilir ama hatta bu alette bu problemleri gidermemişte olabilirsiniz.ama bee kardeşim A2000 çıkarıyorsun sağ hoparlör problemi ve ses potansı arızası devam ediyor bari bu alette düzelt hatalarını.böyle bi hata yok diyenler orgu çıplak hoparlörü ile yüksek sesle uzun süre çalın bakalım neler oluyor.

koyu bir yamahacıydım ama bu sebeplerden dolayı yamahadan çok soğudum.
artık kullanıcıya açmazlarsa bu alettleri yamahada roland gibi piyasan silinir.

aynen hocam aldık diye bir ömür boyu mu kullanacaz yani ben a2000 alıp biraz para biriktirdikten sonra 3x almayı düşünüyordum 2000 biriktirmek varken 3000 biriktirmek zorunda kalacaktım eğer alsaydım hatta elimde bile kalabilirdi piyasa karıştığı için ben o kadar zengin değilim geleceği de düşünmek zorundaym öğrenciyim bide o yorumu yapan arkadaş herkesin bütçesini kendiki gibi sanıyo herhalde...

aha! biri paltosunun altından silah kemerini gösteriyor... bu paraya a 2000 alırım 1000 eurodan bir kuruş fazla vermem hiçbir orga, ayrıca bana USTA diyorlar doğrudur fakat ben usta değilim ve usta makyajı yapıpta kendimi süslemem... ve her zaman ayakkabımın ucunu görürüm... ayrıca bende müzikle orgçulukla geçinen biriyim çok fazla paramda yok ben 3xle t4 ü anca rüyamda görürüm... ben yünanistan a da giderim müzik yapmaya 15 ten fazla yunanca şarkıyı çalabiliyorum ve söyleyebiliyorum, çünkü eskiden merada hayvan otlatırken bir tek yunan radyolarını çekiyordu pilli radyom

ayrıca , sevdim seni paltonun altından gösterdiğin silah kemerinden de silahını çekmemeni tavsiye ederim...

bizim millet olarak zaafımız elimizin yerine çenemizin çalışması adamlar bir fiyat düşürdü hepimizi birbirine düşürdü a2000 de yediyimiz kazıgın verdiyi acıyla birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyoruz bunuda insanlarla paylaşıyoruz ama bu nekadar sürer bence artık yeter bu konudan artık sıkıldık forum sayfasında kınamayan kalmadı adamlar çıktı olumlu eleştiri diye cevap yazdı adamlara kampanya ilanı verdi diye olmayacak sözler söylendi adam hiç bir şey olmamış gibi ilan günceldir dedi yani bunlara ne desen yarabbi şükür diyor o nedenle artık bu konuyu kapatalım arkadaşlar
bir zamanlar a2000 ne kötü diyenler bu durum karşısında a2000 ni yere göye sıgdıramıyorlar madur olan arkadaşlara nisbet almasaydın yapmasaydın hemen balıklama atlıyorsunuz diye eleştiriler yapıyor bunu a2000 de ilk defa biz yapmadık vede bu son olmayacak daha ne cihazlar çıkacak ve milet olarak bizler yine balıklama atlıyacaz tıpkı a2000 ne kötü deyipde fiyat düştü diye şimdi balıklama atlıyanlar gibi şu unutulmamalı bizler 1500 euroya a2000 aldıgımızda iyi olduguna inandıgımız için aldık fiyat düştü diye deyil isteyen biraz beklesin pa600 çıktıgında şu anki fiyattan daha ucuza vericem emin olun asıl kampanya o zaman başlayacak a2000 madurlar kampanyası

not forumda kullandıgım alet pa 600 Qt olarak güncelledim

Moderatör tarafında düzenlendi:

nejati avci usta görde bak yanlis degil gitigin yol

pa600 bi türk piyasasina ciksin eyer benim aldigim fiyattan satilsin bak bana cogu kisi ozaman hak verecek simdi ne söylersem citiye alinmiyor

ben pa600 almadan bu isi bilen birine danistim öylede karar verdim

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

yahu sizin org tan başka malzemeniniz yok mu hoparlör alırken aldatılmadınız mı mikser alırken aldatılmadınız mı diğer ses sistemi yada araç gereç alırken hiç aldanmadınız mı gidip bi dünya dandik hoparlörlere mikserlere sıfır diye bir dünya para ödemediniz mi neden bu orglar bu kadar önemli ya da bütün fırtına orglar üzerinden kopuyor ben geçen sene ses sistemi ve bu işlerden en az 12 bin tl yi resmen çöpe attım iikinci el aldığım pa 80 den de 700tl zarar ettim öyle olaylar geldiki sadece 2 tane pa 80 e set yüklemek için 400tl para verdim mecbur olduğum için çünkü aletlerin setleri silinmişti o gece de düğün vardı eğer önümüzdeki sene en az 40 bin tl kaldıramazsam bu işten seneye kışa pazarda limon satmam gerekecek ve sene ye sistemi hazır hale getirmem içinde en az 5 bin tl paraya ihtiyacım var oda aldığım işlerin taahhüdünü yerine getirmek için... pa 80 1500tl ye satıp ikinci el bir dökük hurda peguet j9 aldım malzeme taşımak için bugün 2000tl ye 1992 model arabayı yürür hale getirmek içinde bir 1000tl harcamam lazım... ve bir tane daha org almam lazım artık bu a 2000 mi olur pa 600 mü olur bilemem artık yaza kısmetse bakalım allah büyük diyoruz...

AYRICA BU TİCARET İŞİ ARKADAŞLAR ŞEYTANIN BİLE AKLI ERMEZ BU İŞLERE... EĞER BİR MALDAN PARA KAZANIYORSAN BU ASLA VE ASLA ZARAR DEĞİLDİR EĞER ZARAR OLSA O ALETİN ÇALIŞMAMASI LAZIM EĞER ÇALIŞIYORSA SORUN YOK... PARA KAZANDIĞINIZ HİÇBİRŞEYDEN ZARAR ETMEZSİNİZ UNUTMAYIN... ORGUNUZU ÇALIN İŞİNİZİ YAPIN PARANIZI KAZANIN BUGÜN CEBİNİZDE 600 EURO FAZLADAN PARA OLSA HAYATINIZDA NE DEĞİŞİR YA DA 600 EURO EKSİK OLSA BENCE HİÇBİRŞEY...

yahu sizin org tan başka malzemeniniz yok mu hoparlör alırken aldatılmadınız mı mikser alırken aldatılmadınız mı diğer ses sistemi yada araç gereç alırken hiç aldanmadınız mı gidip bi dünya dandik hoparlörlere mikserlere sıfır diye bir dünya para ödemediniz mi neden bu orglar bu kadar önemli ya da bütün fırtına orglar üzerinden kopuyor ben geçen sene ses sistemi ve bu işlerden en az 12 bin tl yi resmen çöpe attım iikinci el aldığım pa 80 den de 700tl zarar ettim öyle olaylar geldiki sadece 2 tane pa 80 e set yüklemek için 400tl para verdim mecbur olduğum için çünkü aletlerin setleri silinmişti o gece de düğün vardı eğer önümüzdeki sene en az 40 bin tl kaldıramazsam bu işten seneye kışa pazarda limon satmam gerekecek ve sene ye sistemi hazır hale getirmem içinde en az 5 bin tl paraya ihtiyacım var oda aldığım işlerin taahhüdünü yerine getirmek için... pa 80 1500tl ye satıp ikinci el bir dökük hurda peguet j9 aldım malzeme taşımak için bugün 2000tl ye 1992 model arabayı yürür hale getirmek içinde bir 1000tl harcamam lazım... ve bir tane daha org almam lazım artık bu a 2000 mi olur pa 600 mü olur bilemem artık yaza kısmetse bakalım allah büyük diyoruz...

AYRICA BU TİCARET İŞİ ARKADAŞLAR ŞEYTANIN BİLE AKLI ERMEZ BU İŞLERE... EĞER BİR MALDAN PARA KAZANIYORSAN BU ASLA VE ASLA ZARAR DEĞİLDİR EĞER ZARAR OLSA O ALETİN ÇALIŞMAMASI LAZIM EĞER ÇALIŞIYORSA SORUN YOK... PARA KAZANDIĞINIZ HİÇBİRŞEYDEN ZARAR ETMEZSİNİZ UNUTMAYIN... ORGUNUZU ÇALIN İŞİNİZİ YAPIN PARANIZI KAZANIN BUGÜN CEBİNİZDE 600 EURO FAZLADAN PARA OLSA HAYATINIZDA NE DEĞİŞİR YA DA 600 EURO EKSİK OLSA BENCE HİÇBİRŞEY...

benim yok hocam çalıştıgım ve extra gittiyimiz mekanlarda ses sistemleri var o yüzden düşünmeme gerek yok yıllardır orgumu kendim açar temizlerim büyük arıza olmadıgı müddetce ayrıca bu site üzerinde yüzlerce set paylaşımı var hele pa 80 seti istemediyin kadar kartlı ve kartsız setler mce programı var kartı nasıl yükleyecegin arkadaşlarımız tarafından açıklanmış siz gidip bunlara para verebiliyosanız sorun sizde demek ticarete kafanız çalışıyor baksanıza şeytanın bile aklının ermediyini biliyosunuz sizin gibi ticaret bilgim olsa gidip sabaha kadar üç kuruşa müzisyenlik yapmam ama sen sen ol şeytanı yaptıgın işin içine sokma şeytan aklının ermediyi yerden çarpar

sımdı baktım duz fıyatı pesın 2344 tl ben nısanda almıstım 2930 a temızınden 600 zararım var az paramı degıl ama ben aldıgım zamanda elımde baska org yoktu ve sezon yaklasıyodu bı org almak zorundaydım yanı sezon artı bu zamana kadar kullandım e fıyat dusurduler napıım sımdı adamların bogazınamı sarılalım 1 sezon kullandıgım gıbı cok daha fazla kullanırım ben bu aletı burdan baktıgınızda 600 cok buyuk bı kazık degıl nıhayetın de hususı araba alım satımdakı zarardan bahsetmıyoruz para kazanan bı makınadan bahsedıyoruz.... saygılar