• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cok kral adamlarsiniz emeginize saglik beklemedeyiz :)))

Bu bahsettiğiniz özellik şu an için yapım aşamasında testleri sürüyor, yep üzerinde ki sesleri alabilmeniz için gerekli program verilecektir. Beta testleri yapılmakta bitince paylaşacağız. Bu programlar aletlere zarar verebilir teknik açıdan buna dikkat etmeye çalışarak yazılım hazırlanıyor.

Lütfen sabırla bekleyiniz, kısa süre içerisinde paylaşacağız.

Aslında bu bir teşekkürden daha fazlasını gerektiriyor üstadlar...Şevkiniz kırılmasın bir kaç kem söz için...teşekkürlerrrrr...:)

Bir küçük paragrafta "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen işitivver" misali DR.salim; perganon, emo, batuh, can abi vb. insanlar üzerinden yamaha'ya sitem eden dostlara...arkadaşlar; Direk Yamaha'ya hömkürmek varken, niçin aracı kullanıyorsunuz anlamış değilim...bakın ben iki yıldır yamahacıyım ve eksiklerimize dair iki yıldır yamaha'ya sitesi aracılığı ile direk hömkürüyor; hatta kusuyoru'M...))) Beni kaale mi aldırlar ? HAAAYIR...!...bir kez cevap mı yazdılar; yine koccaman bir hayır....ama periyodik hale getirdim, ayda bir kes kusuyorum )) neden mi...?...Esaretin Bedeli Filmi ve Andy Dufresne'nin hapishane kütüphanesi için harcadığı çaba, yazdığı mektuplar geliyor aklıma...yıllar sonra cevap vermişlerdi )))) bir keresinde dr.salim beni farkında olarak yada olmayarak öyle bir beladan kurtardı ki, düğünüm heba olacaktı...bu insanları kırmak; bu insanlar üzerinden yamaha'ya sitem etmek çok anlamsız; aksine şevklerini kıırmayalım...bizim için çok şey yapıyorlar...hepsine minnetarım...saygılar...

Şu voice editorü birtek benmi bulamadım? Lütfen birileri yardımcı olsun. Mail adresim bluevolkan@live.com

Buyurum YEP'ler arasından ses transferleri edecek program....

Bu konuda perganon ve ekibine teşekkürler...

bazı ocx dasyaları hataları verebilir. böyle bir durumda google'dan o dasyayı aratıp bilgisayarınza yükleyiniz...

Ekli dosyalar

• YEP Voice Manager - beta v1.zip
    69.8 KB · Görülen: 222

süpersiniz istenilirse neler başarılabiliyor.emeği geçen bütün herkese teşekkürler.
peki yamahanın paylaştığı program gibi yükleme yapıldığında eski paket siliniyomu yoksa var olan paketin üzerine ekleme yapılabiliyomu?

comdlg32.OCX hatası alanlar salimin dediği gibi google'dan dosyayı bulup programın bulunduğu klasöre kopyalayın
daha sonra YVM'nin üzerine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır ok.
ben ilk açtığımda çalıştıramadım bunları yapınca oldu.

tekrar paylaşım için teşekkürler...

Program beta sürümüdür.

programın vereceği hatalar olabilir.

ses ekleme çıkartma yaparken alttan yep büyüklüğüne dikkat edin. sınır 64mb .

bu programı, somut çalışmalar yapıldığını göstermek için ekledim.

bilginize...

emo usb de calişirmi acaba bu prgram 2-3 ses ekleyebilsek emousb ye valla super olur...

emo maalesef yep değil ve şifreli. O yüzden müdahale edilemiyor.