Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.
Bir küçük paragrafta "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen işitivver" misali DR.salim; perganon, emo, batuh, can abi vb. insanlar üzerinden yamaha'ya sitem eden dostlara...arkadaşlar; Direk Yamaha'ya hömkürmek varken, niçin aracı kullanıyorsunuz anlamış değilim...bakın ben iki yıldır yamahacıyım ve eksiklerimize dair iki yıldır yamaha'ya sitesi aracılığı ile direk hömkürüyor; hatta kusuyoru'M...))) Beni kaale mi aldırlar ? HAAAYIR...!...bir kez cevap mı yazdılar; yine koccaman bir hayır....ama periyodik hale getirdim, ayda bir kes kusuyorum )) neden mi...?...Esaretin Bedeli Filmi ve Andy Dufresne'nin hapishane kütüphanesi için harcadığı çaba, yazdığı mektuplar geliyor aklıma...yıllar sonra cevap vermişlerdi )))) bir keresinde dr.salim beni farkında olarak yada olmayarak öyle bir beladan kurtardı ki, düğünüm heba olacaktı...bu insanları kırmak; bu insanlar üzerinden yamaha'ya sitem etmek çok anlamsız; aksine şevklerini kıırmayalım...bizim için çok şey yapıyorlar...hepsine minnetarım...saygılar...