• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

değerli arkadaşlar bu insanlar pahalı alet kullandıklarında çalabildiklerinimi sanıyorlar mühim olan ellerindeki aletlerin hakkını vere bilmek daha porte deki notaların yerlerini bilmezler ama 3x den bahsederler kapı kapı dolaşıp set ararlar nasıl olacak bu iş size soruyorum bence herkez işine baksın bırakın insanları işlerini yapsınlar alet ucuz olmasın rağmen çok iyi işte yapar ALLAH alan her keze hayırlı kazançlar nasib etsin saygılar
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Ortada nesnel bir durum yok aslinda. Kaliteli bir cihaz yapilmis ve su anda ezber bozuyor. Velev ki ben elimde 3x'im var diye cihazi begenmedim. Ancak cihaz kendini gosteriyorsa ne kadar karalanabilir. Ayni yevmiyeyle, yanimdaki arkadasim 2000tl sermaye ile ben 7000tl sermayeyle calisiyorsam ve bana ekstra bir talep yoksa, hatta guncellemele destegiyle populer parcalarda iki adim one geciyorsa 7000 tl'lik orgla calmak icin kim israr edebilir? Dogum sancilari nedeni ile tam demolar piyasada olmadigi icin gelen olumsuz yorumlar Dante'nin inunu kesemeyecektir. Cihaz orta sinif ancak hakkiyla donanimlandirilamayan 3x'ler, pa 900'ler de oyle ust sinif sesler vermiyorlar. Pa3x cok iyi, tyros5 ondan iyi. Ancak bizim muzigimiz icin duzgun uyarlamalar olmadiktan sonra yeri gelir yamaha a300 daha verimli olur.

Ancak bu konuda yine onemli birsey var. Bizim kompozitorlerimizin her noktasinda emegi oldugu cihazi kotulemek icin gercekten ortada kotu sonuclar olmasi lazim. Cihazin markasina ragmen bu kadar iyi sonuclar cikaran bizim icimizden birileri. Onlar sizin bizim yanimizda. Tyros 5'i bize uyarlasalardi 12.000tl veren herkes cok mu daha mutlu olurdu? Onemli olan 2000tl'lik bir cihazla beklenin ustu performans verip nuzisyenlerin cebini korumak degilmi?

Saygilarimla.
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Sadece 2 amaç olabilir.

Birilerine yaranmak veya moral bozmak.Bunu üçüncü kere yapıyor.Ben sadece kendisine üzülüyorum.Bana veya Dante TR modeline zarar veremez çünkü her şey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Başkalarına zarar vermeye çalışanlar bilmezlermi ki fırlattığı bumerang kendisine geri döner?
37 yaşına gelmek marifet değil marifet olan hayatın gerçeklerini kavramış olmaktır.
Ben size hep söyledim.Her marka satmalı ve bu dengeli ve adil olmalı ki rekabetten doğan ortam kaliteyi arttırsın.
Bugün eğer Dante TR bir anda en çok satan alet konumuna geçtiğini düşünün.
Bu belki bize yarar ama piyasa gelişimini engeller.
Korg yıllarca piyasanın hakimi.Peki,
16 yıldır yenilik olarak ne getirdi bize?
Günümüzde terrabyte seviyesinde olan bellekler varken neden önümüze 256 Mbyte hafızası olan bir PA3x sunuyor?
Neden mi? Çünkü rakibi yok olsa 4 Gbyte sunar.
Şimdi anladınız mı rekabetin kıymetini.Daha onlarca misal verebilirm.
16 yıldır Batı seslerine kaç tane adam gibi ses ilave oldu oturup bir bakın derim.Pa 80 den bu yana .
Bence kayda değer bir gelişme yok.
Şunu kabul ediyorum ki kullanışlılık açısından çok elverişli ama hepsi o.Bizim amacımız çıktığımız bu yolda günün birinde şartları eşitlemektir ve zorlamaktır ki bu son kullanıcılara yarasın.Bir standart getirmektir General Midi standardı gibi.
Bizim halen oturmuş bir Gemeral Midi implementasyon içinde alaturka seslerinin Banka ve Program numaraları yok.Her firma kendine göre dizayn ediyor.Işte bu düzensizlik ortadan kalkmadığı sürece bu işler rayına oturmaz.
Lütfen eleştirirken saygı çerçevesini geçmemeye gayret edelim ki günün birinde bizi de bu şekilde eleştirme hakkını kimse kendinde göremesin.
Kimse sunulan hizmetleri beğenmek zorunda değildir.Beğenmeyenlerden beklentim şudur ki tavsiyelerde bulunsun ki bizim göremediklerimizi bize göstersin ki bu sonuç olarak ileride kendisine de fayda getirsin.
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Arkadaşlar ben BK-5 almıştım ama çok geçmeden satmak zorunda kaldım. Sebebi aleti açtığımızda karşımıza casio okul orgu çıkıyor. Yok sesler üzerindekiler ham sesler miş onları tek tek oynayıp usb den çağıracakmışız alet sesi mp3 tape gibi hiç tat vermemişti.
Bu orgtada bu durum varmı yoksa bir arkadaş ilk açılırken alet fabrika ayarlarında açılıyor demiş şüphelendim. Bana mp3 çaları ile or 700 tadı ve soundu versin yeter.

Harbi yuh derim bu yoruma.tamam org piyasadaki en kaliteli org degil fakat casio cocuk orgu denmeside hic olmamis.herhalde fazlasiyla casio kullanmissin.turubulansta kalmissin
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

can bey bizim beklentimiz çok ama zamanla olacak gibi 16 senede bize veremediklerini sizden bir anda istemek çok yanlış ileride menüsü vede her şeyiyle profosyenel türk klavyesi bekliyoruz izmirde bayağı ikna etmeye çalışıyorum dante tr yi ama pic bender yüzünden yanaşmıyorlar arkadaşlar tuşe yide yaylı istiyorlar malum tüketici talepleri bunlar sagılar
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

eyer bu aleti korg cikarsaydi ve bu fiyata sanirim herkes övüp dururdu :)
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

modül olarak yapılsaydı alabilirdim .....klavyemden memnunum...
 
Re: Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Ali, bu arada linkteki cihazları satmam lazım ki dante alayım, aklında olsun. Birde temiz ix300 var 400 TL :)

Yahu Volkan, hangi ara aldın kullandın zevkini aldında satıyorsun :) Klavye, stüdyo ekipmanları, dj ekipmanları arasında senin kadar çapraz geçiş yapanı görmedim. :) Hayırlı satışlar.
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

Gönül istiyorki hepsi bir arada olsun ama olmuyor. Djing de benim eski hastalığım fakat bir arkadaşla çalıp söylemeye karar verdik kendi aramızda. Oyüzden son geçişim artık.
 
Cevap: Dante Tr Alan Arkadaşlar - Görüşleriniz??

icnemic abi 20 li yaslarda olsam bu yazindan sonra yemin ederim kosardim nereye kosacagimi bilmesemde.abim seni seviyorum yorumlarinin takipcisiyim.ciddi anlamda guzel yorumlarin var.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 66.7%
  • Kararsızım

    Oy: 7 29.2%
  • Hayır

    Oy: 1 4.2%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst