- Enst.
- ....
Cevap: A2000 kafamı karıştırdı
Ahahahah
Selim,
Beni bağlasan durmam ki
Ahahahah
Selim,
Beni bağlasan durmam ki
Selim,
Beni bağlasan durmam ki
arkadaşlar yanlış anlamayın ama a 2000 or 700 tr plustan kaliteli ve çok daha üstün olmadıktan sonra piyasaya sürermi yamaha,
mutlaka altypıyı sağlamlaştırıp öyle sürer piyasaya,bence her yönüyle üstün olmalıki millet alsın,1 seneye 2 seneye 3 seneye şöyle olur böyle oluru yok,çıktığı anda or 700 tr plustan altyapı ritim ve saund olarak çok farklı olması gerekir,yoksa 1 seneye 2 seneye or 700 tr plus seviyesine gelecekse yamaha hiç çıkarmasın bence,o zaman ne anladım ben bu işten,or 700 plusa çok çalışmalar yapıldı tabiki göz ardı edilemez ama benim demek istediğim mutlaka arada çok büyük fark olması gerekirki alıcı bulsun org,
saygılar
Yamaha a2000i çıkartırken tabiiki or700den üstün özellikleri koyarak çıkartmış...
Ama aletin türk kısmı yamahayı bağlamaz, türkiyeye pazarlayanı bağlar...
Kim neyi ne kadar bekler ptesi günü belli olacak.
bu arada size söylenen set çalışması yanlış bilgi. Set değil, sadece ek ritimler eklenecek mevcut a2000 setine...
Ben doreye ek ritimler bittikten sonra satışa sunulmayacak mı? diye sorduğumda, fikret bey o ritimler intetten daha sonra dağıtılacak dedi.
Bana bu deniyor
size set hazırlanıyo deniyor...
nası bi firma benim aklım almıyor artık.