BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

bu konu hakinda bende korg u terci ederim bk5 bende kulandim ama bati bir alet olarak mükemel suan ritm SIKINTISI var
ama bk5 korg pa800 yanindan bile gecemez ben 4 sene pa800 le sahne aldim 1 kez olsun beni yolda birakmadi benim gibi hemen hemen 5 müzisyen arkadaslarim da aldi onlarda yolda veyada sorunlar yasamadi bide dügünlerde sahne kirali almanyada korg tur en azindan pa1x le baslar 3 e kadar

ama senin kiyaslama yaptigin korg pa500 türkiye mükemel ritimler var kasa olarak bilgim yok ama bk5 ile ayni seviyede ritim konusunda dahada ilerde

bir dügünde bile zurna sesi edi zurna olmasi gerekiyor bk 5 te böyle bisey yok disari cikamasin ne varsa onu kulanmak zorundasin kapilar kapali bir orgtur gw8 de ilk ciktiginda cok iyi yerlere gelecek denildi hemende unutuldu updata da bile birkac ses eklenmedi onun icin biraz bekleyip pa500 yerine pa600 ü al derim

bu benim görüsüm herkesin fikrine saygi duyuyorum benim düsüncelerimede sayig duyulmasini dilerim cünkü dedigim gibi kimi korgu begenmez kimi rolandi begenmez kimide yamahayi onun icin son karar senindir

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

bk 5 kullanıcısı olarak tavsiye ederim kesinlikle

Merhaba,

PA-500' ü çok iyi bilmiyorum ama bazı demolarını dinledim. BK-5OR' nin seslerinin yanına yaklaşamaz. Forumda, "kıbrıs-fatih" üstadımızın demoları mevcut ve ayrıca BK-5OR' nin sitesinde, Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye demolar mevcut. Kesinlikle tavsiyemdir bende ilk alanlardanım mükemmel bir klavye diyebilirim. Roland' ın adı bile yeter...

ben ikisinide kullandım son tercihimi roland bk-5 de yaptım:)

Kesinlikle Bk-5 diyorum.Bu kullanımı zor olayını zaten anlamıyorum.Biraz kullanınca ne kadar pratik olduğunu anlarsınız.Herşeyi geçtim kasa ve tuşesi sapasağlam.Benim için bir diğer en büyük etken davul tonları oldu.PA500 de davul tonu çok sığ ve sade.Ancak Bk-5 te ton Pa800 ile aynı.Saten emo kit var cihazda.Zuhal müzik cihazın arkasında ve şu ana kadar kararlılıkla devam ediyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bk- 5 derim...başkada dememe bu fiyata bu kalite..alete alışırsan nekedar pratik olduğunu görürsün..

Ya bırakın şu tartışmaları. Arkadaşım iki aletide iyice dinle yada kullanma imkanın varsa dene ona göre al derim.
Birde kötülemeyelim şu aletleri her cihazın artıları ve eksileri vardır.Önemli olan bunu gidermek.
Neymiş efendim pa500tr sesleri cihazda çok kötü çıkıyomuş.Bir sürü kullanan arkadaşlar var pa500 ü bende dahil .Gelin buyrun misafirim olun bir dinleyin bakalım cihazda ses nasıl çıkarmış pa 500tr de ,Başından kalkabilecekmisiniz görelim (keyiften).

Her iki aletide kötülemeyelim .Alacak arkadaşların kafası karışıyor.Ben korgu seçtim gayette memnunum ama gönül isterki yamaha ,roland,ketronumda olsun imkanımız buna el veriyor .

Madem Bende Söyle Bir Yorum Yapayım Tam Anlamıyla Tarafsızım.Yaklaşık 5 Yıldan Beri Klavye Sesine Bağlı Bir Kişiyim Hastanede Makineye Bağlı Bir Hasta Gibiyim 5 Yıl Süre İçerisinde Pa55TR - Pa80 - Pa800 - Pa3X Hepsini Dinledim Son 3 Aydır Bu Cihazla Tanıştım Sesleri Dinledim Şöyle Bir Geçmişe Baktım Bu Paraya Pa3X Dedim Resmen Gittim Aldım Geldim İlk Klavyem Gram Çalmayı Bilmiyorum Kulaktan Çalıyorum Az Çok Sesleri Olsun Ritimleri Olsun Bir Kere Dünya Para Veriyolar Bir Baykal USB Şuan 400€ Felanmıydı Neydi En Son Saçmalık Resmen Onu Geçtim Ses Paketleri Deseniz Tonla,Ritim Deseniz Şuan Sitede 44 Adet Ritim Var Cihazın İçindekileri Saymıyorum Bile Anlıyacağınız Yeni Drum Kitler,Sesler,Kullanım Herşey Elden Geçmiş 1 Saat İçinde Ne Nerde Nasıl Yapılır Çözdüm Sadece Çalmak Kaldı Benim Yorumum Tamamen Tarafsızdır 5 Yılldık Dinleyiciliğimden Yola Çıkarak Yazdım Uzun Olmuş Olabilir Ama Okumanızda Fayda Var Saygılar.

kardeşim her zaman konuşanlar boş konuşur... kimsenin lafıyla iş yapma ...

ben arabesk severim sen batı seversin o biri türkü tarzı sever . . . kendin test et ve al ...

uzun zaman önce banada a1000TR şöle manyak böle manyak demişlerdi :D gittik aldık alet tırt ... ona göre sen hesap et .

bk5 in soundu seleri ritimleri ve özellikle batı ses ve ritimleri hepsi pa500 den çok çok daha iyi malzeme kalitesi tuşe pitch bend çok daha kaliteli fakat kullanım iyi değil ritim seçme ses seçme çok dandik çok zor ekran çok küçük pa500 de bunlar kolay ama ritim malzeme seler yaramaz

Bk 5 i
bizzat denedim octave tuşları bile yok menü içerisine girip bulmak lazım kullanışşız bir org