• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ferdesu sahneden canlı ses kayıt.

Cevap: sahneden canlı ses kayıt.

hocam ne yaptınız siz yaaa mükemmel olmuş,:D:D bende diyorum sitenin görünüm tema'sı neden kırmızı,siteyi yakmışsınız site yanıyor hocam :D
süper ellerinize sağlık,orjinaline çok yakın valla,demolarınızın devamını dilerim,
bende neden yorum yazmadı diye merak ediyordum.siteyi söndürmekle meşguldün demekki.:D:Dşaka bir yana güzel yorumun için çok teşerkkür ederim sevgili zafer.

Çok güçlü güzel bir sesiniz varmış. Keyifle dinledim sayın Ferdesu hanım. Ancak kulaklıkla şöyle bangır bangır dinleyebileceğimiz net kayıtlar bekliyoruz sizden. Selamlar.

güzel yorumun için çok teşekkür ederim sevgili windman1981.inşallah dediğin gibi bir kayıt yapabilirim.kayıt işlerini pek beceremiyorum ne yazıkki.

teşekkür hakkım yine bitti.yavaş yavaş tamamlıyorum eksikleri.:D:Dslm.

cok gür sesin var ve icten isteyerek bülent ersoyun demesiyle kelimelerin üstüne basa basa yöylemissin basarilarinin devami dilegi ile sesine yüregine saglik

Cevap: ferdesu sahneden canlı ses kayıt.

Merhabalar...

Bu kaydınızı yeni gördüm.Bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Tecrübe,yetenek ve de profesyonellik birleşince böyle güzel bir sonuç ortaya çıkıyor... :)

Telefonunuzu değiştirmenize sizden çok biz sevindik. :D

İyi çalışmalar , Marmaris'ten selâmlar...

Gerçekten Tina Turner e çok benziyo çok güzel ama.

kesinlikle görüntülü istiyoruz bir dakini sizi canlı görmek isteriz