- Enst.
- Yok
yıllardır Roland kuıllanıyorum..E-70...sonra hafif ve yeni sesler var diye gw-8 aldım.. görünüşü spor ve işlem menüsü azda olsa orgun görünür yerinde heme ulaşıla bilirdi...daha sonra Nevşehir den harika insan Mustafa bey ile Gw8'i bk -5 ile takas ettik..aslında banışma gelecekleri bana ısrarla söyledi....ama işte ..denemek sevdası varya....sonuçta.....AHA Bu GW8 de ,,BK 5 de klaviye diye çıkaranın...ben...iki zütürikten özellik ayağına aslında bi b.k yok...her iki orgda E-70 kurban olsun ...GW8 orkstrda BAYILIYOR..SESLER SPLİTTE İKEN %50 DÜŞÜYOR....KLAVİYE YOK OLUYOR..AYNI DERT BK-5 HELE BK-5 DAH İĞRENÇ SAHNEDE BAŞNA Bİ İŞ GELSE ..ÇÖZMEK İÇİN .ALLAHH MENÜ YE GİRİP SAMANLIKTA İĞNE ARAMAK GİBİ..HA BU KADAR LAZIM OLAN ŞEYLERİ MANÜYE SOKANIN BEYNİNE SKYIM...MÜSLÜMANA GAVUR EZİYETİ.. BİN PİŞMANIM..şimdi E-70 söküp tekrardan yola devam.. E-70 ağır felan ama ..canavar yaa..baslar dolu dolu,,eşlik tertemiz.sesler karışmıyor..bayılmıyor..gw8 ve bk5 in uyduruk adaptörü bir kez insana güven vermiyor...ya damalar org diye iki allayıp ,pullayıp tenekeleri satıyorlar..ya teknoloji diye alıyoruz..çaresizlikten elimden çıkarıncaya kadar .bizimkide bize yetiyor..ev kullanıcılarınI bilmem..derhaneleride AMA GW8 VE BK-5 ORKSTRA EŞLİĞİ İÇİN YETELİ DEĞİL..BAZEN KADIRIP DUVARA ÇALASIM GELİYOR...Arkadaşlar bulsam korg pa -800 dneyeceğim..baktım up1,up2.lower vb özlellikeeri zengin..hemde mix ediliyor ..bu zaman kadar sesleri çok sert diye uzak durdum korgdan ama sarım..pa-800 alacağım...kararlıyım bide onu orkstrada deneyecğim...
..... pa-800 'ü BK-5 le takas etmek isteyen arkadaş varsa..çok ciddiyim..farkı neyse ..konuşalım ...saygılar..
..... pa-800 'ü BK-5 le takas etmek isteyen arkadaş varsa..çok ciddiyim..farkı neyse ..konuşalım ...saygılar..