İtiraf Sayfası

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: İtiraf Sayfası

bende her akşam müzik yapmaktan sıkıldım artık nefret etme noktasına geldim

Klavye tanıtımlarında -özellikle yabancıların yaptıkları- Türk müziği olmayınca, yani aşina olduğumuz bir tarz çalınmayınca o klavye hakkında hiç bilgi edinemiyorum.Belki de müzik kulağım yetersiz.

iitiraf ediyorum arabesk müzikten nefret ediyorum. kültürü düşük varoş kesimin müziği resmen.
ayrıca vahde ritmindende nefret ediyorum. slow çalınıcaksa 8 beatlar ve unpluggedler 10 basar .

Vahde ritminden ben de bıktım dostum.Artık biraz daha Batı çalmak istiyorum.Roland'ın Batıları çok iyiydi.Ona mı dönsek ne :)

Yamahaların klarnet sesinden, pa800'e yüklü olan uddan, eski orglardaki o bozma kanun sesinden ve Ege tarzı zurna ile elektro bağlamalarından tiksindim.

Ön yargılı olsam da dokunmatik ekrana çok alıştım.Tüm klavyeler dokunmatik olsa keşke.

İtiraf ediyorum...
1- Hicaz makamını
2- Oyun havaları ve halayların orgla çalınmasını

.... sevemedim bir türlü ...

Zorlamayin beni hic bi seyi itiraf etmiyorum.....

yinede..
yamaha- korg vesvetesinde , BMW -RENO benzetmesine bayiliyorum hehehehehe

tsm bazı sarkıları klavyede calarken eksı 50 koma degerının oturmaması gıcık edıyor benı bıde mısket fıdayda yorumlarınada aynn katılıyorum ..)

Muzigi , insanlari Kulturu dusuk ,Varos diye ayiran Kucumseyen ,Kucuk kucucuk insan musvettelerinden Nefret ediyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Keman gibi bagıl sesleri sample yapip gercekçi olsun diye gıcırrilarini falan da ekleyip zurnaya benzeten, bi de ustune gururla calanlara gıcık oluyorum :)))

Arkadaşlar bu sayfa geyik yapalım gülelim diye açıldı.Bakıyorum birbirimize tahammülsüzlüğümüz su yüzüne çıkmaya başladı.

İtiraf etmek;Kendimizle ilgili bir durumdur.Mesela ben dedimki

Zamanında çok çaldığımdan olsa gerek Misket, Hüdayda dinlemeye tahammül edemiyorum artık :D

Yani zamanında düğünlerde bu parçaları o kadar çok çaldımki bir tür bıkkınlık oluştu, demek istedim.Bu müziği aşağıladığım, bu müziği sevenleri küçük gördüğüm anlamını çıkarmak çok yanlış olur.

Bakıyorum mesajlar itiraftan çok başkalarına olan hoşnutsuzluğumuzu dile getirme platformuna döndü...

Böyle giderse konuyu kapatmak zorunda kalacağım.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri