Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

tünel disketleri vermiyor orda yükleyecekmiş bak allahın işine yükleyenden biz alamyacagımızımı düşünüyor tek kurnaz sizmisiniz hadi bakalım allah aldıgınız paraları yemeyi nasip edecekmi

Ketron Plus4 Ritim ve seslerini TÜNEL Müzikten temin edebilirsiniz.Fiyat:100ytl
Galipdede Cad. No:14/B Tünel-İSTANBUL Tel(0212 249 71 58)

merakla beklediniz 4 uncu set cikarmislar daha ne istiyorsunuz hic bir org bayisi

kendiliginden bir sey yapmiyor.orgu acmasi kapamasi seti yuklemesi zaman aliyor herhalde

Ketron Plus4 Ritim ve seslerini TÜNEL Müzikten temin edebilirsiniz

Murhen sadece size yenilik cikti diye yardim ediyor.

Ketron Plus4 Ritim ve seslerini alanlar varsa listeyi buraya koysunlar.

degisiklik ne var ne yok hep beraber gozden gecirin.kolay gelsin.

slm plus 4 din olanı çıktımı peki bi bilgisi olan varmı ?

arkadaslar 4 degıl 114 cıksa ne beklıyorsunuz 4 tellıyı degıstırecek bıraz efekt verecek falan fılan ugrasmayın 4 3 ten 2 den 1den daha ıyıdegıl bundan oncekıler ıyı olsaydı 4 beklermıydınız:rolleyes: 4 gozle :D ben ketron x1 kullanıyordum uzule uzule sattım korga gectım sımdılık pa80 aldım ılerde 1x veya 2x alacam ınsallah ama audyo fıyatı duserse turk seslerı rtımlerı gelıstırılırse ketrondan vaz gecmemm kolay gelsın

fırat arkadaşım öncelikle seni üslubunu düzeltmen hakkında uyarıyorum.ben bu haberi burada paylaşmayabilirdim.herşeyi firmadan bekliyorsunuz.oturup kendiniz.ritim ses yazın bakalım,uğraşın.o zaman emeğin karşılığının,ne olduğunu çok iyi anlarsınız.kardeşim ben sizi anlamadım ki. hem ketron kullanıyosunuz.hemde ketrona düşmansınız.Ketron senin yaptığın müzik tarzına uymuyorsa.başka markaya geç.Bundan böyle Ketron xd9la ilgili haber ve paylaşımda bulunmayacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ketroncular

Ketron Plus4 Ritim ve seslerini alanlar varsa listeyi buraya koysunlar lutfen

Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

neden almasın molotof, salata ozaman sen yada diğerleri bi set yapında bedava dağıtın millete hadi -_-'
lol....

Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

neden almasın molotof, salata ozaman sen yada diğerleri bi set yapında bedava dağıtın millete hadi -_-'
lol....

Kardeş biraz daha sakin ol !! Sen ver bize ketronun programlarını sample atabileceğimiz ses kartını ondan sonra gel ne dersen de ok. Ne program var ne bişe var okadar ugraştık yinede atamadık o yüzden bilip bilmeden atlama ok .