Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

plus 4 ile arkadaşım ilgilenmekte isim vermek istemiyorum. kendisi bana gayet iyi olduğunu söyledi bayya bir loop varmış, ben 100 tl istenen ücreti doğru buluyorum bir gecelik yövmiye işi olanlar için tabikii. harcanan emek teşekkürle ödenmez. bence bu konu çok saptı kapatılırsa daha hayırlı olur sanırım.

Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırıcı,rencide edici yazılar yazmayalım.Set ile ilgili sorularınızı Tünel müziğe sorabilirsiniz.

abi bi sette bize yaptırsalar yhaa

ac2ronay bilmem mi abicim :) Benim ketron tercihimde sizin vidyonuzunda etkisi oldu abim :) şimdi kaldık ketronda :)

Merhaba arkadaşlar
plus 4 ü bizde yüklettik.olması gerekenin şu an eniyisi olmuş.çünkü cihaz 11 senelik bir model dolayısı ile yinede bizce gündemde.Arkadaşlar lütfen ketronu korgla karşılaştırmayalım.neden:Korg ses sample olarak 1 numara fakat drum ve altyapı olarak değil.ikisini bir arada tek bir klavyede bulmak mümkün değil çünkü ticaridir bu işler.Bırakalım tartışmayı herkesin kendi klavyesi kendine göre güzeldir.Bence plus4 ketrona yakıştı ama biraz gecikti.Mat olan klavye parladı.11 senelik bir modele göre ancak şimdilik bu kadarı oluyor.Saygılarımla piyanist abdullah

Merhaba arkadaşlar
plus 4 ü bizde yüklettik.olması gerekenin şu an eniyisi olmuş.çünkü cihaz 11 senelik bir model dolayısı ile yinede bizce gündemde.Arkadaşlar lütfen ketronu korgla karşılaştırmayalım.neden:Korg ses sample olarak 1 numara fakat drum ve altyapı olarak değil.ikisini bir arada tek bir klavyede bulmak mümkün değil çünkü ticaridir bu işler.Bırakalım tartışmayı herkesin kendi klavyesi kendine göre güzeldir.Bence plus4 ketrona yakıştı ama biraz gecikti.Mat olan klavye parladı.11 senelik bir modele göre ancak şimdilik bu kadarı oluyor.Saygılarımla piyanist abdullah

eline saglik piyanist abdullah tesekkurler

slm tunelmuzikten inş. ilahi tarzı yeni çalışmalarda bekliyorz saygılar

arkadaslar ben plus 4 u dınledım set,ler guzel bu gune kadar ketronlardakı ilk setlerden daha ii bence ..:

Ben ona para mara vermem.onunda bedavas olduğu zamanlar gelir.hhahahaha Yaa zaten şöyle bişey var Sanki çok olağanüstü deişiklik yapıyolarmış gibi bide üstüne para istiyolar haksızmıyım arkadaşlar. Şimdiye kadarki pluslarda kaç deişiklik gördükki plus 4 ün yolunu bekliyelim o yüzden 100 tl deil 100 kuruş bile vermem.