Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Ben ona para mara vermem.onunda bedavas olduğu zamanlar gelir.hhahahaha Yaa zaten şöyle bişey var Sanki çok olağanüstü deişiklik yapıyolarmış gibi bide üstüne para istiyolar haksızmıyım arkadaşlar. Şimdiye kadarki pluslarda kaç deişiklik gördükki plus 4 ün yolunu bekliyelim o yüzden 100 tl deil 100 kuruş bile vermem.

bence 100 liraya ucuz bile bende sx3000 var bugün bir arkadaşımda plus4 yüklü sx3000 gördüm ve çok beğendim
edi zurna başlı başına yükletmem için sebep ayrıca yeni kuru bağlama mey tulum ve dikkatimi çeken çok güzel bir sax var özellikle tulumda çok güzel ve insan ses efektli durum kit meşhur seslerin hepsi var
tamammı devammı
son ki üç dört
teeeeeeeeey ve tey
hopla zıpla arapça sesler bazıları

daha ne olacaktı sizleri anlamak mümkün değil
ben nasip olursa önümüzdeki günlerde istanbula gidip yükleteceğim ve oparaya helal olsun diyorum

mrblar ketron xd9 plus4 te koma verdiğimde akompanyalarada yansıyo akorlar nkomalı gelio sebebi nedir yardımcı olurmusunuz lütfen

fırat arkadaşım öncelikle seni üslubunu düzeltmen hakkında uyarıyorum.ben bu haberi burada paylaşmayabilirdim.herşeyi firmadan bekliyorsunuz.oturup kendiniz.ritim ses yazın bakalım,uğraşın.o zaman emeğin karşılığının,ne olduğunu çok iyi anlarsınız.kardeşim ben sizi anlamadım ki. hem ketron kullanıyosunuz.hemde ketrona düşmansınız.Ketron senin yaptığın müzik tarzına uymuyorsa.başka markaya geç.Bundan böyle Ketron xd9la ilgili haber ve paylaşımda bulunmayacağım.

kardeşim ne ses yazması ketronda ses mi yazılıyo :) bırakın bu işleri bırakın geeeeeeeeeeeeeeeç

arkadaşlar ketronun en iyi seti şöyle olur...
plus2 2 nin üstüne plus3 teki yeni türk kitini ve plus3 te ki yeni sesleri ve plus4 te ki yeni 3 4 tane sesi ekleyecekler bu kadar basit......
plus2 nin plus 3 ten üstün yönleri var plus3 ünde plus 4 ten üstün yönleri var

gayet güzel olmuş bence bende yaptırdım edi zurnası var mey sesleri çok gerçekci pamuk gibi ensarın yazmış olduğu ritimler doğal yumuşak tonlarda burda bir çoğunuza 100 tl versem oturup 10 tane ritimi doğru düzgün yazmazsınız sonrada değmez olmamış gibi yorum yaparsınız buyrun size 150 tl daha sağlamını yapın veriyim nedir bu yani anlamadım kafa patlatacaksın uğraşacaksın sonra bedava oh ne güzel ne güzel siz hiç bedava düğüne gidiyormusunuz acaba yada ne kadar emek harcadınız bu org için? bir oturun başına ritim yazmayı ses editlemeyi deneyin sonra bedava dağıtın bakalım nasıl oluyor

diyelimki ben bir ketron xd9 plus 3 aldım .ama plus 4 e yükseltcem bu durumda orgu istanbulamı göndermeliyim ,yoksa nettenmi indiriyoruz nasıl oluyor ?

ücretli hocam istanbulda tünel müzik yapıyor 150tl ye bide sistem nk yapıyor

diyelimki ben bir ketron xd9 plus 3 aldım .ama plus 4 e yükseltcem bu durumda orgu istanbulamı göndermeliyim ,yoksa nettenmi indiriyoruz nasıl oluyor ?

Plus4 setin, internetden indirip yükleyemiyorsun. Sadece tünel müzik yüklüyor bu plus4 setini. Sistem nk yüklemiyor. Yanlış bilgilendirme vermeyelim lütfen. Seti yüklemek için orgu Tünel müzik İstanbul'a göndermen gerekiyor. Orgu göndermek istemiyorsan orgun içini açıp ses kartını sökeceksin. Ses kartını da İstanbul'a göndermen yeterli olacaktır.