Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....
bence 100 liraya ucuz bile bende sx3000 var bugün bir arkadaşımda plus4 yüklü sx3000 gördüm ve çok beğendim
edi zurna başlı başına yükletmem için sebep ayrıca yeni kuru bağlama mey tulum ve dikkatimi çeken çok güzel bir sax var özellikle tulumda çok güzel ve insan ses efektli durum kit meşhur seslerin hepsi var
tamammı devammı
son ki üç dört
teeeeeeeeey ve tey
hopla zıpla arapça sesler bazıları
daha ne olacaktı sizleri anlamak mümkün değil
ben nasip olursa önümüzdeki günlerde istanbula gidip yükleteceğim ve oparaya helal olsun diyorum
Ben ona para mara vermem.onunda bedavas olduğu zamanlar gelir.hhahahaha Yaa zaten şöyle bişey var Sanki çok olağanüstü deişiklik yapıyolarmış gibi bide üstüne para istiyolar haksızmıyım arkadaşlar. Şimdiye kadarki pluslarda kaç deişiklik gördükki plus 4 ün yolunu bekliyelim o yüzden 100 tl deil 100 kuruş bile vermem.
bence 100 liraya ucuz bile bende sx3000 var bugün bir arkadaşımda plus4 yüklü sx3000 gördüm ve çok beğendim
edi zurna başlı başına yükletmem için sebep ayrıca yeni kuru bağlama mey tulum ve dikkatimi çeken çok güzel bir sax var özellikle tulumda çok güzel ve insan ses efektli durum kit meşhur seslerin hepsi var
tamammı devammı
son ki üç dört
teeeeeeeeey ve tey
hopla zıpla arapça sesler bazıları
daha ne olacaktı sizleri anlamak mümkün değil
ben nasip olursa önümüzdeki günlerde istanbula gidip yükleteceğim ve oparaya helal olsun diyorum