Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Cevap: Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Kardeş biraz daha sakin ol !! Sen ver bize ketronun programlarını sample atabileceğimiz ses kartını ondan sonra gel ne dersen de ok. Ne program var ne bişe var okadar ugraştık yinede atamadık o yüzden bilip bilmeden atlama ok .

serhat kardeş sen kaç gündür bu siteye takılıyon bana bi söyle bakalım ketron için ne yaptın... biz elimizden geleni yapıyoz sen hiç merak etme ama bana bi daha sakın bu tarz kelimeler kullanma tmm mı koçum akıllı ol...ketronla ilgili bilmediğin bişeyler varsa bak dorumda birsürü uzman adam var onlara sor bana sor emin ol daha ketronun k sini bilmiyosun buna adım gibi eminim...

Kardeş biraz daha sakin ol !! Sen ver bize ketronun programlarını sample atabileceğimiz ses kartını ondan sonra gel ne dersen de ok. Ne program var ne bişe var okadar ugraştık yinede atamadık o yüzden bilip bilmeden atlama ok .

ozaman sen bilip bilmeden konuşmucan

serhat kardeş sen kaç gündür bu siteye takılıyon bana bi söyle bakalım ketron için ne yaptın... biz elimizden geleni yapıyoz sen hiç merak etme ama bana bi daha sakın bu tarz kelimeler kullanma tmm mı koçum akıllı ol...ketronla ilgili bilmediğin bişeyler varsa bak dorumda birsürü uzman adam var onlara sor bana sor emin ol daha ketronun k sini bilmiyosun buna adım gibi eminim...

ben herşieyini biliyorum sen rahat ol

ama çok sinirlendim yaww kusura bakmayın özürdilerim :p :|

ketron hakkında kötü şeyler söylennce sorry all !

kendimi affettirmem için size kendi editlediğim rtimler ve x1 rtimlerinin xd9 plus3 e uyumlu rtimlerini ve ayrıca kendi yazdığım ritimleri burada paylaşmayı düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardeş biraz daha sakin ol !! Sen ver bize ketronun programlarını sample atabileceğimiz ses kartını ondan sonra gel ne dersen de ok. Ne program var ne bişe var okadar ugraştık yinede atamadık o yüzden bilip bilmeden atlama ok

ozaman sen bilip bilmeden konuşmucan

neyi bilmeden konuştum kardeş söyle bakaım? neyse özürünü dilemişsin uzatmaya gerek yok..

samet gofi beni dinlerseniz bi karar alalım. ketron hakkında kim ne yazarsa yazalım sesimizi cıkarmayalım derim. çünki boş adamlar boş muhabbetler kendimizi üzdüğümüze değmez. adamın biri bana burda yapıyor artisliğini telefona msn ye gelince susuyor. sonra bana elinde set olduğunu söylüyor :) sonra gidiyor başka bi arkadaşıma seti alıyımmı diye soruyor. biliyosunuz ki kulağım heryerden müthişşşş delik. yani anladım ki üçümüzden gerisi boş adam boş muhabbet takmayın sallamayın muhattap olmayın. kendiniz sinirlenirsiniz benim gibi hasta olursunuz kafaya taka taka

sevgiler bye

Ketron XD9 plus4ü dün inceledim.Tunel müzik sahibi Hamit Çomaktekine çok teşekkür ediyorum.Ellerinde bulunan tek XD9u arızası olmasına rağmen dinlenecek hale getirip çalmamı sağladı.kasa bir yanda tuşe bir yanda.klavyenin vaziyeti buydu.Ritimlerin hepsi loop ritimler ve çok kaliteli.tuşede problem olduğu için sesleri pek inceleyemedim.ama elektrolar çok hoş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sizlere tavsiyem.Seti almasanız bile gidip incelemeniz.Son kararı zaten kendiniz vereceksniz