• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

Cevap: OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

Çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim. Saygılarımla,

çalışmalarınız için tebrikler. Can Başar beyin şimdiye kadar yaptığı bu tüm çalışmalar yeni bir Türk klavyesinin öncü çalışmaları olabilirmi ?
Artık yamahanın or700 e yapılan bu çalışmalar sonucunda kıvırma payı kalmadı bence. bundan sonra bir tr klavye çıkarma zamanı geldi. o potansiyel var bence ...

Emeklerınıze teşekkuırler ustadlar.. bunun ıcın Can Başar cihazları yollayıp entegrede ışlem mı yaptırcaz ? bedelı ne olacak bellımı

yeni projede emeği geçen başta sn. can Başar, salim ve batuhan' a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

inşallah kimse onların bu geceli gündüzlü emeklerine saygısızlık edip bu değerli insanları yeni projelerden soğutmazlar..

ben birebir şahidim nasıl çalıştıklarına örneğin salim sabahın 6 sında uykulu gözlerle ritim yazmaya çalışıyodu..

bu nasıl olmuş bu nasıl diye soruyodu nolcak bunlar diye soruyodum yakın da görürsün diyodu demek ki yırtınması bu yüzdenmiş. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sıra için nereye kayıt yaptıracağız Salim bey beni hemen yazın.

yeni projede emeği geçen başta sn. can Başar, salim ve batuhan' a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

inşallah kimse onların bu geceli gündüzlü emeklerine saygısızlık edip bu değerli insanları yeni projelerden soğutmazlar..

ben birebir şahidim nasıl çalıştıklarına örneğin salim sabahın 6 sında uykulu gözlerle ritim yazmaya çalışıyodu..

bu nasıl olmuş bu nasıl diye soruyodu nolcak bunlar diye soruyodum yakın da görürsün diyodu demek ki yırtınması bu yüzdenmiş.:)

:D haha can abi işte bu yüzdendi :D

ama nasıl bi şanstır ki saat 12-13 lerde iş başı yapmama rağmen patron beni işten kovmadı :D

merhaba arkadaslar simdiden yamaha or700kullanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun
yurtdisindan v2plus yaptirmak isteyen arkadaslar yine ses kartini söküp sizlere posta ile göndermemiz gerekirse hangi adrese gönderecegimizi bilgilendirirseniz seviniriz
Can Basar,Batuh,Salim ve bütün emegi gecen arkadaslara tesekkürler.

DEĞERLİ ÜSTADLAR UMARIM SİZİN BU ÇALIŞMANIZ ve BU EMEKLERİNİZ HAK ETTİĞİ YERİ BULUR.VE EMİNİM BUNDAN SONRADA YAMAHA KULLANAN ARKADAŞLARIMIZIN YANLARINDA OLACAĞINIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK NE DİYEYİM ALLAH UTANDIRMASIN.KOLAY GELSİN ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM KOLAY GELSİN

SAYGILARIMLA.....

off bee işte beklediğimm buydu helal olsun size :)

Hayırlı olsun tüm yamaha camiasına.Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten.