• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

Cevap: OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

garantisi devam eden aletlerin garantisi kaldığı yerden devam ediyor. Bu çalışmalardan zaten ithalatçı da haberdar.

Çip konusuna gelince, evet aletler istanbula gelmek zorunda...

Çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkürler.

o da iyi nişanlımı görürüm bu arada :) peki bir şey daha soracağım tabi yardımcı olursanız. bu çevirmeler nerede olacak; firma vb. gerçekten bu konuda yabancıyım yardımcı olursunuz umarım..

Çevirmeler evet bir birma çatısı altında olacak. O konuda kuşkun olmasın ki, zaten elinizdeki V1 ve V2 ler de orda yapıldı.

Dediğim gibi ayrıntılı açıklamalar yapılacak. Biraz sabredin.

Peki Salim abi son bir sorum olcak uygun görürsen

Bu işlemi mesela ben acıklamadan 1,2 ay sonra yaptırsam sınırlıı sayı felan var mı ?

Sayıdan ya da sınırdan bi haberim. Ama yine dediğim gibi ayrıntılı açıklama yapılacak.

Peki abiciğim saygılarr.... :D

Bu projede emeği geçen herkese teşekkürler..Yapılan sabotaj ve yıldırma çabaları sadece heves kırma anlamında oluyorsa bence hiç kaale alınmasın..Yok eğer başka şeyler varsa bilemem..O yüzden sayın Can Başar hocamızın (forum sitelerine girmeyeceği anlamını çıkarıyorum) aldığı kararı sırf ona değer veren bizler adına tekrar düşünmesini istiyorum..Müzikte kalite adına metrekareye düşen insan sayısı hergeçen gün azalırken Can Başar ve onun gibi insanları kaybetmek büyük üzüntü olur..Eğer Can Başar hocam bizlerden düşüncelerini,yorumlarını,paylaşımlarını esirgeyecekse ben onu şahsen rahatsız etmeyi (telefon,adresine mektup yazma v.b.) düşünüyorum:) sayın Can Başar hocam tekrar düşünün lütfen...

emekleriniz için teşekkürler...
En kısa zamanda v2plus'ıma kavuşmak dileğiyle...

Can Başar çok önemli şahsiyet. Burada konuşulan hiçbir konu onu kırmaya değmez..Lütfen hassas insanları üzmeyelim.....

büyüklerimiz boşuna dememişler : meyve veren ağaç taşlanır. projenizde başarılar diliyorum.

la kardeşim neyin eleştirisini yapıyonuz, aletiniz güncellenmiş oluyo hala bıdı bıdı:)
istemeyen almasın kardeşim zorla satmıyolarya, elinize emeginize saglık ben sabırsızlıkla bekliyorum

Emeğe saygı...................................................;

Ben Yamaha'mı verdim ancak keşke imkanım olsaydıda vermeseydim ve 2 orgumla devam etseydim.Ancak olmadı malesef neyse yamaha'cılar için harika bir proje ve şu anda KORG kullansamda ileride mutlaka bir or 7oo v2 plus alacagım iyi bir alet...

Tebrik ederim.