• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

Cevap: OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

benim özel mesajıma piyanist06 şöyle yazmış:

"beyfendi sizi plus projenizden dolayı esefle kınıyorum emeginize saygım herzaman oldu ama müzisyenleri maymun zannetmeyin parahersey degildir ahiret mutlaka sizedetecelli edecek"

kendisine cevap vermeyi bile düşünmüyorum ama şunu bilsin:

1. v2 projesi 2009 ağustos - kasım arası yapıldı.

2. v2 plus projesi bilhassa kendisinin de yaşadığı ankara bölgesinden bir çok kişinin baskısı sonucunda oluştu ve 2010 aralık - 2011 şubat döneminde yapıldı.

yani v2 yapıldığında v2 plus hazır değildi.eğer hazır olsaydı eğer, biz aptalmıyızki bu aletin satışını o dönemde sınırlayalım?

kınamak çok ağır bir şey ve bunu özür bile telafi edemez.
esas derdini açıklasa ve buna bir çare bulsaydık daha iyi olurdu .

Moderatör tarafında düzenlendi:

sayın can hocam böyle 1000 kişide bir kişi cıkar şayet kendisi or700 kullanıyorsa satsın başkaalet alsın para yedirmeyeceiği ama or700 kullanmıyorsada sadece sizi cekmediği içindir burada ki mesajların hepsini okursanız vede okumuşsunuzdur sizi destekleyen 1000 kişi calışmalrınızı vede bizi yanlız bırakmadığınız için teşekkürler emekler herzaman burdada öbür taraftdada karşılığını bulur saygılar

bir bilgi daha vereyim:

Ketron Italya çok uyuşuk ve çalışılması çok zor bir firma.
Tünel müzik bir çok proje ile gitmesine rağmen hep eli boş döndü.
kendi çabalarıyla müzisyenlere hizmet verdi ve bana göre gayet başarılı ve zor işlerin
altından kalktı.
şurdan pay biçin:
audya 6 yılda bitti ve hala eksikleri var.
verilen her hizmeti müzisyenleri maymun yerine koymak olarak algılanıyorsa eğer sormak lazım,
peki bu talepleri nasıl karşılamak gerekiyor?
müzisyenleri maymun değil,insan yerine koyduğum için gecemi gündüzümü birbirine katıp bu işi yaptım ama anlayana.
fazla konuşmanın bir anlamı yok ama asıl ben kendisini şiddetle kınıyorum çünkü kendisinin kim olduğunu açıklamadan bunu yapıyor ama ben kabak gibi ortadayım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu resmen bir safsata girişimi.. aklı selim bir kişi bu tarz bir özel mesaj atmaz. eleştirisi varsa beğenmiyorsa uygun bir uslub ile belirtir.

bu arkadaşa ve benzerlerine soruyorum.. roland neden bu durumda? ketron neden bu durumda ?
eğer can başar gibi biri çıksaydı bu Roland ketron vs klavyeler için geliştirme yapsaydı şuanda forumumuzda
Roland serileri paylaşımlar ketron serileri paylaşımlar ve açıklamalarla dolardı. neden yok?
roland için çalışma yapan çip yapan yetersiz olan sample hafızasına kullanıcıların isteğine göre eklemeler yapabilen kimse yok.. ve bu yüzden şuanki durumlarında bu klavyeler..
ama yamahada var !!! sizin amacınız nedir? Yamaha Fabrikatoru olmayan birisinden
bu çalışmaları bedava edinmekmi? Sen beyoğlunda 1 ofis kirasından haberdarmısın ?
Yamahamı karşılıyacak bunları senmi karşılayacaksın ? Siz kim için bedava çalışıyorsunuz?
ekmek paranızı nasıl kazanıyorsunuz ? bunu sorgulamak yakışırmı ? kimsenin işine ekmeğine karışamaz onları Yüce yaradan sıfatıyla yargılayamassınız.
anlamanız gereken Can Başarın çalışmaları kullanıcılar için nimettir. bu çalışmaların maliyeti ve bedeli vardır olacaktır. bunu yadırgamak kimsenin haddine değiltir.

Bilip bilmeden yazılar yazmaktansa araştırıp gerekirse Sizlerle telefon numarasını paylaşan Can başara bizzat sıkıntılarınızı danışınız.. burada insanların canını sıkmaya onların çalışmalarını karalamaya kimsenin hakkı yoktur. Arada 1-2 safsata olacaktır onlarada bizler geren cevabı veririz..

senin yorumunun üstüne benim bir şey yazmama gerek kalmadı zaten

adminimin ve recep abimin yazdıklarına katılıyorum fazla bir şey söylememe gerek duymuyorum can başar,batuh ve salim hocalarımdan Allah razı olsun bu zamana kadar biz yamaha kullanıcılarını hiç bir zaman mağdur etmediler çalışmaları ile bizi her zaman memnun ettiler.bu yüzden ki kendimi roland ve ketron kullanıcılarına nazaran çok şanslı sayıyorum

OR 700 ü alıp bunu TR yapıp birde üstelik versiyon güncelleyen emekçilerimize bir nebze kelime yazarken daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum..

kısa bir örnek vermek istiyorum... ben aman aman profesyonel bir orgcu değilim ama amatörden çok çok iyi olduğumu biliyorum. youtube da birçok defa elektro bağlama örneklerini dinleyip bunun yamaha ile nasıl bir bütünleşme yapacağını deneme çalışmıştırım. A 1000 tr de bu markanın malı o cihazda asla orjinale yakın bir bağlama ruhunu yakalayamadım.

or 700 v2 yi kısa bir süre önce aldım. bağlamasıyla, kemanıyla ritimleriyle bu işe gönül verenlere ve ekmek yiyenlere son derece faydalı cihaz diye düşünüyorum.

burdaki bağlamalar ve olağan üstü ritimler sanırım fabrika ayarlarıyla beraber gelmedi. bu özellik için emek harcayan çaba gösteren önem veren birileri vardı. malum emekçimizde can başar üstadımızdır.. ben kendisini sadece isim olarak tanıyorum.

OR 700 v2 ne yöne çekilse o yöne giden bir cihaz.

emek kutsaldır.

V2 PLUS çalışmalarının ne anlama geldiğini bu cihazı kullananlar daha iyi bilirler. V2 bu haliyle olağan üstü bir cihaz. PLUS işleminden sonra ultra olağan üstü cihaz olacaktır.

ritim yazma işi, ses sample yapma işlerini burda birçok üstad sağolsun paylaşıyorlar. bu ne güzel bir davranış.. bu insanları tebrik etmek yerine yerden yere vurmak müzisyenlik ruha yakışmıyor diye düşünüyorum.

sayın can hocamdan bir ricam olacak..

geçen sorumdada tam olarak belirtme yapamamıştım. kısmende olsa v2 ses ve ritimleri v2 PLUS ta da çalışabilir sanırım..

bu sesleri oluşturan ritimlerde emek harcayan üstadların emeklerine bi teşekürü çok görenlerle görmeyenler arasında bi farkın olması kanısındayım..

gerekirse V2 PLUS işlemi için size cihazları gönderen arkadaşlarla irtibata geçip güncellemeleride mevcut kişilerin maillerine bizzat yollayınız..

en azından yenilikler hakeden kişilere ulaşmış olacaktır.

kısa bir zaman sonra bende cihazımı PLUS işlemi için bizzat getireceğim.. burda emekleri yerden yere vuran, cihazın güncel piyasa şartlarında olması için emek harcayan arkadaşların emeklerinin heba edilmesine bu yolda yürüyen bir insan olarak müsade etmek istemiyorum...

saygılar..

İnce calgıdaki klarnet tonuna hasta oldum rica etsek o klarnet tonuyla birkaç parça daha çalıp demo koyabilirmisiniz..Teşekürler

yamahayla bizlere destek veren yamaha ailesıne tesekur edrım yanlız dogu halaylarıyla yenı rıtımler sızlerden ıstıyoruz

arkadaşlar ne kadr para o kadr ekmek misali bu fiyata bu org iyi ama korgun bu kadr tutulmasının tek sebebi korgtan ekmek yiyen piyasanın tanınan ritim ve ses yapan arkadşlar var bu havuzu korg çok uyanık 1 şekilde hazırlamış yüzme bilende bilmeyende bu havuza giriyor burda korgu alt edecek teknige yanlızca yamaha sahip bu güzide markada batu ve salim arkadaşlarımzla olabildigince emek veriyolar sagolsunlar ama havuza ortak olmak için mücadele şart.ben yamahanın daha organize olmasını bekliyorum birlikten güç misali çünki korga iyi 1 muhalif olmazsa pa800ü 6000 tl yede satar :(