• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

Cevap: OR700'ün Beklenen Açıklaması (Or700V2-Plus)

arkadaşlar uzun süredir araızda değilim projede ne gibi değişikler oldu. bilgi verirseniz sevinirim...

Merhaba arkadaşlar...

Sn. Can Başar'ın geçtiğimiz günlerde yapacağı açıklamayı sizlere sunuyorum.

Bu açıklamayı, kendi ağzından öğrenmek, okumak isterdik ama, forumlardaki ileri geri yazılan yazı ve yorumlardan dolayı artık forum sitelerinde hiç bir bilgi ve haberi paylaşmama kararı aldı.

O, nezaman bir proje içerisine girse o andan itibaren o projeyi sabote etme girişimlerinde bulunuldu. Nezaman bir yapılmayanı yapsa, hemen tahrik edici ya da heves kırıcı yazılar yazıldı.

Ben, Sn. Can BAŞAR'ı yakından tanıyan biri olarak, bu saaten sonra o insanın aleyhinde yazı yazanı yetkim olduğu hangi site olursa olsun sorgusuz sualsiz banlayacağım. Bu konuda diğer moderatör arkadaşlar ve adminler de şahidim olsun.

OR700 - V2Plus Projesi

Bu proje, Or700'de yeni bir versiyon projesi yani V3 projesi değildir. V2 modelinin üzerine kurulmuş ses kapasitesi biraz daha genişletilmiş bir projedir.

Örneğin Or700, artık bir EdiZurna sesine sahiptir. Yepyeni Elektro ve yaylı seslerine sahiptir.

Proje şuandan itibaren tamamlanmış fakat testleri hala devam edilmektedir. Testler tamamlandığında (15.02.2011) ritim , ses, multipad vs... listesi ayrıntılı bir şekilde açıklanacaktır.

Batuh ve ben, zaten proje süresinde sizlere, genel nabzı ölçmek için Tyros3 demoları adı altında demolar sunduk. Sonucunda ise gelen yorumlar hep olumlu yöndeydi ve biz de çalışmalarımıza devam ettik... Bu demoları Tyros3 olarak yayınlamamızın sebebi ise, en başta da yazdığım gibi proje sessiz yürütülmek zorundaydı ve sabotajcılara renk verilmemeliydi.

Uzun lafın kısası yeni bir emek... V2plus herkese hayırlı olsun.

gerekli açıklamalar yapılmış syn piyanist 0606,

or 700v2 deki seslerin bazıları silinip yeni güncel sesler eklenmiştir,misal edi zurna eklenmiştir,bazı elektro ve yaylı sesler eklenmiştir,

çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkürler,or 700 v2 plus demolardanda anlaşıldığı gibi güzel bi çalışma olmuş,or 700 kullanıcılarına hayırlı olsun

özellikle can başar ve bütün zorluklara ve engellemelere karşı biz yamaha kullanıcılarının ve yaptığı or 700 güncellemeleri ile bence or 700 v 1 v2 şimdi ise v2 plusun babası olan can başar beye ve salim batuh ve fuat beye katkılarından dolayı binlkerce teşekkürler bu arada kızmayın fuat yazdığıma onunda emeklerini v1 de çok kullandık biz emeğe saygılıyız ve her emeğin bir bedeli olmalı ve bu aleti kullanan piyanistler olarak şahsım adına maddi yönden katkıya hazırım yaptıklarınız hiç gözardı edilecek şeyler değil hepinize saygılar hoşgeldin v2 plus

Moderatör tarafında düzenlendi:

mfsert demoarı nekadar dinledin bilmiyorum ama, demolarda dinlediğin yeni drum ve percler.

Büyük üstad !! Evet dinlemeden yorum yapmıştım çok özürrr ;) ama lanet olsun işte.. Korga alışmışız nedense Yamaha yavan geliyor.. Ama asla çirkin demiyorum, kötülemiyorum.. Bu çalışma ile Saund kalitesi gerçekten çok iyileşmiş, sesler tane tane geliyor (eskisi de öyle ama PLUS daha da iyi olmuş).. Ama ne bileyim ya Korgdaki o sertlik kulağımıza işlenmiş herhalde :(
Elleriniz dert görmesin, sizler olmasanız sizlerin çalışmaları olmasa millet bu cüz'i sayılabilecek fiyatlara bu performansı alamazdı.. Fiyat/Performans oranı en iyi olan orta sınıf cihaz şu anda OR700 V2..
Ç
alışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. elleriniz dert görmesin büyük üstadlar !!:)

salim ve batuhan kardesim kutluyorum sizleri basta can bey olmak uzere on numara olmus yamahaya yakısan sonucta bu zaten ellerinize yuregınıze emegınıze saglık hep sölerım yamahayı yamaha yapan sizlersınız bi baslasın plus yapımı hemen yaptırcam orguma sabırsızlıkla beklıyorum yolunuz acık olsun

şubatın sonuna yetişirmi acaba orgu nezaman dan itibaren getirmemiz lazım ?

can abi şubatın 20 sinden sonra dönüşüme başlayacağını söylemişti bana.şubat sonuna yetişir tahminimce.20 sinden sonra can abiye gönderebilirsin:)

or700 v2 sahibi olarak birşeyler söylemek istiyorum yamaha ya gönül vermiş onun için birşeyler yapan arkadaşları şahsen tanımıyorum isimlerini burada duydum daha önce a300 tr orgum vardı yamaha tarzı hoşuma gittiği için yine yamaha aldım. yaptıkları birçok ritimleri sesleri dinledim, orgda kullandım gerçekten çok kaliteli iş çıkarıyorlar onları alkışlıyorum...

şimdi birşey soracam belkide hepiniz güleceksiniz ama ben acemiyim bu konularda ve sormadan öğrenilmez sizden başkada bilgi alacak arkadaşlar yok bu v1 e olmaz demi????

şimdi birşey soracam belkide hepiniz güleceksiniz ama ben acemiyim bu konularda ve sormadan öğrenilmez sizden başkada bilgi alacak arkadaşlar yok bu v1 e olmaz demi????

evet v1'e de olur. ama arasındaki fiyat farkı V2'den V2plusa geçiş fiyatından biraz daha fazla olur.