Cevap: soft halk müziği ritimleri istiyoruz lütfennnnn!!!
benim halk müziği isteğim yok olanlar yazacaktır ömer bey.yinede rolan bk 5 diyorum
benim halk müziği isteğim yok olanlar yazacaktır ömer bey.yinede rolan bk 5 diyorum

Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
gerekli olan tüm ritimler zamanla yazılacak. sonuçta ritim işiyle uğraşan insanların makine olduğu kanaatinde olmayalım.
ayrıca bu yargıyı ve rahatlığı size veren kim?
megaboy54 Herkes istek yapabilir bunda sorun yok. Zaten konuyu açan arkadaşa söylediğim gibi, herşey zamanla tamamlanacak, ancak tuncaybozkurt' un sanki geleceği görüyormuşcasına çok bilmiş yorumu sadece terbiyesizlik.
Rica ediyorum, geleceği görebilen arkadaşlarımız, diğer markalar hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Omer hocam gercekten neye istinaden bu arkadas bu sekilde bosuna bekleme demis bende anlamadim.gercekten de acimasizca bir mesaj olmus ben kendisini kiniyorum.benimde muzdarip oldugum konular var fakat Allah hakki icin konusmak gerekirse gercekten bk5 icin sizlerin yaptigi bir mucadele emek ve ugrasi var bunlari gormemek haksizlik olur.heee herkesin kendine gore ayri ayri istekleri var bu taleplere ayni anda cevap vermek cok zor.herneyse fazla kafa sisirmeyeyim herkes hakkini helal etsin
Ben yazdiklarimin ve sozumun hala arkasindayim.insanlarda bi konusma dili olmali.konuya kestirmeden dalmak olmaz.birsey istenirken daha nezaket cercevesinde istenmeli.direk konuya bosuna bekleme dediginiz zaman etkinin karsiligi tepki bu sekilde olur.hakdiz yargi yapmayalim.heee sunuda belirteyim omer beyle benim akrabalik veya daha farkli bir iliskim yoktur sonra demeyinki onun arkaligini aliyor
sana burda hakaret eden yok öncelikle bunu açıklığa kavuşturayım.önemli olan yazılanlardan senin ne çıkardığın ne anladığındır.saygı konusuna gelince sen benim fikrime saygı duymamışken neden karşı tarafta saygı bekliyorsun şaşırtıcı doğrusu
cağdasdurmus herkes fikirlere açık bu platformda önemli olan fikrin nasıl beyan edildiği ve ne şekilde ifade edileceğidir.