• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

Oy verirken oldukça zorlandım esasen.
eyeofthetiger79, Fatih-80 ve Islam01 arasında kararsız kaldım. Altyapı biraz daha profesyonelce ve özenerek yapılmış olsaydı, Islam01'in türküyü yorumlaması çok güzeldi.
Herkese başarılar dilerim, çok kaliteli demolarla, güzel bir yarışma geçiyor.
Bunları dinlememde vesile olduğu için de organizatör ChordSolo'ya teşekkürler. E tabi Timur Abi'ye de :))

Oy veren uyelerimize\dinleyicilere tesekkur ederim ....

Demom hakkinda bende birseyler yazmak isterim ...

Demoyu benim biraderle beraber hazirladik sifirdan yapilmis bir demodur var olan bi md`nin ustune calinmamistir, hazirlanma programi Cubase 5 dir ....

Kullanilan vsti ler soyle aklimda kalanlardan bi kacini yazayim :

Kontakt ve elimde olan kutuphaneleri (bayagi bi kutuphanem var)

Stylus Rmx

Real Guitar

Hypersonic 2

Ve parcamizin cilegi :)) Elektro Baglama (canli calinmistir loop degildir)

Parcamiz bittikten sonra ben kendi PC`imde mastering yapmaya calismisimdir kullandigim vst ise `` Izotope Ozone 5 Complete Mastering System `` vst sidir ....

Sarki Ibrahim Tatlilses`in artik sevmeyi dene sarkisidir enstrumanteldir :)

Tesekkurler saygilar ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

yarışmanın daha ilk günlrinden birçok polemikler oldu...tartışmalar oldu..asıl maç keyifli ve eylenceli bir ortam oluşturmaktı...tabii doğal olarakta tartışmalar eksi ve artı yönde yorumlarda olacak..amaç kardeşlerimizi teşvik etmek ve onlara cesaret vermekti sanırım..açtığım bir konuda bunu uzerinde durmaya çalıştım..duyarlı dostlarıma tekrardan canı gönülden sevgiler...bu aradada bazı arkadaşların yarışma yüzünden banlanmasınıda kendi açımdan üzücü buldum..keşke biraz daha yapıcı ve olumlu olabilsek ve bu tür üzücü durumlara şahit olmasak diyorum..sevgilerimle..

yarışmanın daha ilk günlrinden birçok polemikler oldu...tartışmalar oldu..asıl maç keyifli ve eylenceli bir ortam oluşturmaktı...tabii doğal olarakta tartışmalar eksi ve artı yönde yorumlarda olacak..amaç kardeşlerimizi teşvik etmek ve onlara cesaret vermekti sanırım..açtığım bir konuda bunu uzerinde durmaya çalıştım..duyarlı dostlarıma tekrardan canı gönülden sevgiler...bu aradada bazı arkadaşların yarışma yüzünden banlanmasınıda kendi açımdan üzücü buldum..keşke biraz daha yapıcı ve olumlu olabilsek ve bu tür üzücü durumlara şahit olmasak diyorum..sevgilerimle..

yarışma yüzünden banlanan olmadı hocam, sanırım başka şeyler yüzünden...

Ch.

tüm arkadaşlara başarılar.. keyfle takip edeceğiz.

Bu seferki yarışma gerçekten diğerlerine nazaran daha kaliteli olmuş..parçalarda gayet başarılı..en azından ankara misket ile katılan olmamış bu sefer :) çok düşündüm dinledim tekrar tekrar ve oyum Fatih-80 arkadaşımıza gitti..hak eden kazansın.

vallahi tek tek dinledim hepsini yani hepside super olmus herkesin eline koluna yuregine saglik cok cok begendim ama benim oyum yanlislikla birine gitti artik o kisiye hayirli olsun mouse azizligi herkese cok tesekkurler

hayır benim sadece değinmek istediğim kullandığınız stringsler, gitarlar,
davullar olsun, bir orga göre çok çok kaliteli. bu yüzden demolarınız çok daha iyi.yarışmadaki şarkınızın alt yapısı doğal olarak 1 adım öne çıkıyor

... ki bu programları kullanırken ne kadar titiz ve özenle çalıştığınızı gösteriyor...
Elinize, yüreğinize sağlık chordsolo üstadım. Çok başarılı bir cubase çalışması...

Yarışma organizasyonu için Bahadır Hocam, site yönetimi ve diğer tüm emeği geçen üyelere teşekkür ederim. Çalışmaların hepsini tek tek dinledim, bulunduğum yer itibariyle bu aralar siteyi fazla takip edemiyorum, tüm çalışmalar güzel ve yarışmaya katılan üyelere de teşekkür ederim. Bir oy benden eyeofthetiger79 hocama, Türk filmlerimizde çalan mükemmel eserlere yeniden hayat vermiş, parçayı dinlerken, Şener Şen, İlyas Salman sahneleri gözümde canlandı, parça sentez olarak ses seçimleri olarak kompozisyon olarak 10 üzerinden 10, ellerinize yüreğinize sağlık hocam, İtalya'dan sevgilerle.

Öncelikle yarışmamıza katılan tüm arkadaşlarımza teşekkür eder saygılar sunarım. Chordsolo (Bahadır Hocam) hocamıza ayrıca daha fazla teşekkürler ve saygılar.

Oylamak için daha zamanımız var ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.
Eyeofthetiger79 benim oyum sana paşam.

Eğer iki oy verebilseydik diğer oyum da Bahadır hocam için olurdu. Diğer arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Herkese iyi yıllar dilerim. Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...