• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

ben Islam01 üyenin demosunu çok çok beğendim. türkünün hakkını vermiş. değerli aşığımız veysel'in türküsüne hayat vermiş diyebilirim. diğer demolarda harika olmuş hepsinde ayrı ayrı emek sözkonusu.

Tüm çalışmaları teker teker sıkılmadan dinledim..
Herkesin gönlüne yüreğine sağlık, harcanılan zamanın ne denli önemli olduğu her çalışmada ortaya çıkıyor..

yarışma başlayalı daha 2 gün oldu, 25 gün sonra bitecek...
daha oy verenler olacaktır.daha 2nci gün 55000 üyeyi sormak pek de makul değil ki, zaten genelde 300 kişi civarında bir grup oy veriyor...
Lakin insanlara da zorla oy verdiremeyiz takdir edersiniz ki...

Asıl rahatsız edici olan sizin bundan neden bu kadar keyif aldığınız...?
teziniz neydi ki, haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz?(aslında kendi çalıp kendi söylemek diye biraz da buna deniyor sanırım...)
Böyle düşünüyorsanız gerçekten, bir daha yarışma düzenlemeyiz, "herkes kendi çalıp kendi dinlemeye" devam eder, olur biter...
Açıkçası site yönetimine karşı "işte yakaladım" tarzında yaklaşımlar olduğunda gerçekten çok soğuyorum...
Amacımız kimseyi zorla yarıştırmak yada zorla oy kullandırtmak değil ki...Yarışma konusunda amacımızın ne olduğu açık seçik yazmıştım,lütfen tekrar okuyun...

Ch.

YORUMUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA... ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ DOĞRU DÜRÜST YAZMAMAK BENİM BECERİKSİZLİĞİMDEN KAYNAKLANIYOR... KEYİF ALMAM BU YARIŞMA İLE İLGİLİ BİŞEY DEĞİL... BENİM KENDİ VİCDANIMI RAHATSIZ EDEN BİR KONUYLA İLGİLİ... AYRICA BU YARIŞMAYI ÖNEMSİYOR VE CİDDİYE ALIYORUM... SİTE YÖNETİMİNİN DE "İŞTE YAKALADIM" GİBİ BİR TARZIMDA YOK... SADECE KATILIMIN ÇOK AZ VE OYLAMANIN ÇOK YAVAŞ OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM...

"Böyle düşünüyorsanız gerçekten, bir daha yarışma düzenlemeyiz" DEMİŞSİN BENİM DÜŞÜNCELERİMİN DEĞERİ 55 BİNDE BİRDİR...

EĞER BANA KIZIP OYNAMAYACAKSAN HATA EDERSİN :D

AYRICA SAKIN BU İŞTEN SOĞUMA SENİN GİBİ YETENEKLİ BİR ADAMA ŞİDDETLE İHTİYAÇ VAR BU CAMİADA...

VE DAHA ÖNCE YAPTIĞIM YORUMLARI OKUMUŞ OLSAYDIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARDIN...

VE VE VE ÇALIŞMAYA DEVAM EĞER KONUŞMAK GEREKİRSE BEN HEPİNİZ İÇİN KONUŞURUM SİZ ÇALIŞIN ÜRETİN...

tüm çalışmaları teker teker sıkılmadan dinledim..
Herkesin gönlüne yüreğine sağlık, harcanılan zamanın ne denli önemli olduğu her çalışmada ortaya çıkıyor..

ne diyorsun batuh... Ya senin harcadığın zaman nerde hangi demonun ve ritmin ölçülerinde tik tak ediyor... :d

3 arkadaşımla beraber dinledik onlarında yorumunu aldım ve 2 kişi arasında gidip geldik ama tek oy kullanabildiğimiz için mecbur birini seçtik ama bütün demolar çok güzel iyi olan kazansın :)

ChordSolo üstadım çalışmana hayran kaldım. Ailemle birlikte dinledik çok beğendik :)

Şuan birinci olarak devam eden arkadaşla benzer tarzda çalışma yapan diğer arkadaşın arasında gidip geldim. Sonuçta birine oy vermek durumundaydım ama ikiside bana göre eşit düzeyde. Oy verdiğim arkadaşa hayırlı olsun.

oyunuzu benden yana kullanmissiniz tesekkur ederim.ayrica su anda 1. alan fatih80 hocamla aramizda daglar denizler olmasina ragmen siz yakin gormussunuz ne deyim mutlu oldum tesekkurler.

Herkese başarılar, ama özellikle Eyeofthetiger79 ve Fatih-80 bana göre mükemmel ötesi çalışmalara imza atmışlar, hele Bahri abi resmen beni Türk sinemasına alıp götürdü )

Fatih-80 mükemmel ötesi bir yorum...,bilgisayarıma telefonuma yükleyip sürekli dinleyeceğim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...