• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

Bahadır hocam senden bişey rica etsem?

Çalıştığım kamu kurumu soundcloud u yasaklı site yaptı, açamıyorum.. Bizde çok sıkı bir BİM var :)

Rica etsem zippyshare olarak tek linkte de tüm şarkıları paylaşabilir misin?

Cep telefonumdan dinlemeye çalıştım şimdiye kadar, hem çok zamanımı aldı hemde baya kontorum gitti :D

Kolayındaysa tabiki..

size cubase ile yaptığım ilk kayıdı, yada miksi yapılmamış bir çalışmayı dinletsem...
yada çalmaları bir tarafa bırakıp sadece çalışmanın mikslenişin ne kadar zaman aldığını anlatsam...
yarışma demomdaki miks tam bir haftamı aldı biliyor musunuz? klavye sequencerı ile kıyas dahi kabul etmez...
e bu emeğin de bir farkı olacak haliyle...:)
fotoğrafa bir göz atın bence...

başlı başına bir iş bu ya tebrik etmek lazım, sizin çalışmanız da çok kaliteli ben beğendim bir komalı bir müzik bekliyorum sizden saygılarımla

Bahadır hocam senden bişey rica etsem?

Çalıştığım kamu kurumu soundcloud u yasaklı site yaptı, açamıyorum.. Bizde çok sıkı bir BİM var :)

Rica etsem zippyshare olarak tek linkte de tüm şarkıları paylaşabilir misin?

Cep telefonumdan dinlemeye çalıştım şimdiye kadar, hem çok zamanımı aldı hemde baya kontorum gitti :D

Kolayındaysa tabiki..

Hocam maalesef bunu tekrar yapamayacağım, zira çok şarkı var,tek tek tekrar yüklemek zor bir iş...:(

Ch.

başlı başına bir iş bu ya tebrik etmek lazım, sizin çalışmanız da çok kaliteli ben beğendim bir komalı bir müzik bekliyorum sizden saygılarımla

teşekkürler hocam, lakin komalı müzik pek de benim tarzım değil...
esas sorun benim bunu becerememde aslında.TSM makam,komaları konusunda çok fazla bir bilgim yok nihayetinde...

Ch.

tüm demoları dinledim. herbiri çok değerli çalışmalar. fakat hazır altyapı ve canlı performanslar farklı kategoriler ve bunedenle oylamalarda etkili olabilir. gönlüm herzaman canlı performanstan yana niye derseniz 4 dakikalık bir eseri bir hafta uğraşarak stüdyo formatında yapılandırmak ayrı bir ihtisas alanı bunada saygım var. ama önümüze bir bilgisayar alıp cubase yada fruttylopps la soliste çalamayız yada düğün yapamayız bizim branşımız eksiğiyle hatasıyla canlı performans. ben sahnede 4 saat kalıyorum her gece. ve yaklaşık 40 50 eser geçiyorumdur. ve sahne bittiğinde hissettiğim yorgunluğu anlatamam yaşayan bilir. bu nedemek? md üzerine okuyan abimede saygım var ses yeteneğini sergilemiş, yada cubase, frutty loops gibi programla müziğini oluşturup üzerine okuyan abimede saygım var ama ben hem çalıp hem söyleyen birine oy vermek istedim. fatih80, uğurtheorca, jembey arkadaşlarım gibi... eyeofthetiger79 arkadaşımın çalışması mükemmel olmuş ayrıca tebrik ederim. katılan herkeze başarılar dilerim saygı ve sevgilerimle.

Oylama biraz yavaş gidiyor. Timur bey oylama tablosunu anasayfaya (index'e) eklerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü geçen senelerde o şekilde yapılıyordu.

evet arkadaşlar çok güzel demolaer var valla ben zorlandım ama tercih yapmak zorundaydık oyumu Eyeofthetiger79 arkadaşımdan yana kullandım bütün arkadaşlara başarılar

oylama ana sayfaya taşınmış,teşekkürler Admin...

Ch.

aslında birde beste yarışması düzenlense harika olur bütün dikkatleri bu siteye çeker en azından yeni parçalar çıkmış olur

Tüm parçaları zaman zaman farklı ruh hallerinde dinledim...

Çok başarılı çalışmalar var.Ama sezarın hakkı sezara oyum Eyeofthetiger'a...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...