• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

chordsolo, kaplanıngözleri, dreamsong ve fatih80... favorilerim diğer arkadaşalrında çok güzel çalışmaları olmuş harika işçilikler var hepsini tüm demoları dikkatli bir şekilde dinledim yarıya kadar dinledikerim oldu hepsini çalışmalarından dolayı kutluyorum... ama müzik zevkim ve tarzım açısından chordsolo kaplanıngözü ve dreams song arasında seçim yapmam gerekecek...

kaplanıngözleri; çok harika bir demo çıkarmış seslerde tam yerinde kullanılmış gitarlar canlı mı yahu
dreamsong; çok özgün, sanki bir "ipek yol" belgesel müziği gibi bir tadı var gitar soloya bayıldım harika sonuna kadar dinlediğim tek demo seninkiydi
chordsolo; mix şahane olmuş yorumda güzel bu şarkıyı söylemek zordur tebrikler ama seni eledim...
fatih-80; fatih sen zaten demo çılgınısın yavrum :) ud her zamanki gibi harika ama seni eleyeceğim zaten hergün 3 demo atıyorsun fazladan...

dreamsong ve kaplanıngözleri arasında tercih yapacağım birkez daha dinleyip ama gönlüm dreamsongtan yana çünkü müziği çok etkileyici ve gizemli geliyor ama kaplanıngözleride yapmış yahu :)

chordsolo, kaplanıngözleri, dreamsong ve fatih80... favorilerim diğer arkadaşalrında çok güzel çalışmaları olmuş harika işçilikler var hepsini tüm demoları dikkatli bir şekilde dinledim yarıya kadar dinledikerim oldu hepsini çalışmalarından dolayı kutluyorum... ama müzik zevkim ve tarzım açısından chordsolo kaplanıngözü ve dreams song arasında seçim yapmam gerekecek...

kaplanıngözleri; çok harika bir demo çıkarmış seslerde tam yerinde kullanılmış gitarlar canlı mı yahu
dreamsong; çok özgün, sanki bir "ipek yol" belgesel müziği gibi bir tadı var gitar soloya bayıldım harika sonuna kadar dinlediğim tek demo seninkiydi
chordsolo; mix şahane olmuş yorumda güzel bu şarkıyı söylemek zordur tebrikler ama seni eledim...
fatih-80; fatih sen zaten demo çılgınısın yavrum :) ud her zamanki gibi harika ama seni eleyeceğim zaten hergün 3 demo atıyorsun fazladan...

dreamsong ve kaplanıngözleri arasında tercih yapacağım birkez daha dinleyip ama gönlüm dreamsongtan yana çünkü müziği çok etkileyici ve gizemli geliyor ama kaplanıngözleride yapmış yahu :)

Yorum tarzınız hoşuma gitti

Yorum tarzınız hoşuma gitti[/QU teşekkür ederim abi o ses türkiye deki juri üyelerinden neyimiz eksik yahu onlar müzisyen sanatçıda biz pazarcımıyız... :D

belki kaplanıngözleri isimli arkadaşın çalışmasına haksızlık etmiş olabilirim ama sanatsal açıdan değilde etkilndiğim bir çalışmaya oy vermek istedim bence bir müziğin başarısı sanatsal açıdan ziyade dinleyiciği ne kadar etkileyip etkilemediğidir...

işlerim yoğun. klavyeyi eve getirip bi demo yapamadım katılacağım dedim ama katılamadım malesef. katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim umarım hakeden kazansın. henüz hiçbir demoyu dinlemedim ve dinlemeyeceğim bukafayla sağlıklı olmaz. yarın bütün demoları dinleyip objektif kararımı belirlerim. iyi olan kazansın :)

arkadaşlar demo yarışması md alt yapı yarışmasımı bu? kim md üstüne okuyor kim çalarak okuyor? bunları belirtirseniz seviniriz

Bizim sarki belli zaten :) ben caldim mert okudu.. Md alt yapi degil, cok belli zaten :)

herkese basarilar.. Ben ve mertin amaci. Bi yerlerde performans gosterebilecek kadar iyi olmayi basarabilmek

delikadir abi yaşa oyum sana :)

müslüm gibi okuyan hakan erz e benim oy

şu an bu mesajları okurken çok üzülüyorum benim ismimde geçebilirdi bu yorumlarda, çok uğraştım ama bi kayıt yapamadım halbuki kendi bestemi göndericektim kendi sesimle, şimdi bir sene daha mı beklicez :( neyse kısmet değilmiş. emek veren ve bu emekleri bize sunan tüm müzik sevdalılarına selamlar saygılar...

Chordsoloüstadım her zaman ki gibi yine döktürmüş, her demosu derli, toplu ve düzenli oluyor. Belliki emek harcıyor vakit geçiriyor. Demonun kalitesiyle bunu hissettiriyor. Bu yüzden kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.

Dreamsong abimizin demosundan çok etkilendim gerçekten çok başarılı bir kayıt olmuş dinlendirdi beni, kendisini de tebrik ediyorum.

Fatih80 zaten trakyamüziğin sanatçısı gibidir. Bizleri sesinden ve güzel kayıtlarından hiç mahrum bırakmıyor. Kendisine de teşekkür ediyorum.

Hasso45 yine her zamanki gibi farklılığını göstermiş, sonuna kadar dinledim. Çünkü gidişatı çok merak ettim. Keşanlı olduğum için kullandığı "Eyvah Eyvah" filmindeki sesler ile trakya şivesi güzel olmuş,kendisine de teşekkür ediyorum.

Kendi oyum için ilk 4 e aldığım bu arkadaşların arasından ben oyumu...dum-dum... dum-dum... dum-dum... dum-dum :) ChordSolo ' dan yana kullanıyorum.

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Seçim yapmak gerçekten zor oldu.

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...