• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

kendi adima hepsini dinledim ama sonuna kadar degil kendi kriterlerime uymayanlarin ortaya gelmeden kestim ;)
4 sarki arasinda kaldim keske 4 oyum olsaydi :)

Normal ilker hocam, bende aynısını yapıyorum.. Ortasına kadar geldiğim bir demo hala bana hitap etmiyorsa bırakıyorum..

Ancak demo yarım da dinlense, tam da dinlense hit almış demektir.

Aklıma takılan soru bazı demolar çok fazla hit alırken, bazılarının çok az almış olması..

Aradaki fark büyük, 3 katı falan..

Neyse öyle düşündüm sadece :)

aslinda benim oyum islam01 arkadasa? ama bu demo trakya sitesinde var eklenmis....

Korg Pa3x "Güzelliğin On Para Etmez" Hücum Kayıt

not eger isterse kendisine orjinal alt yapiyi hazirlarim kuzeninin sesi bence mükemmel..

Moderatör tarafında düzenlendi:

öncelikle hepsi birbirinden güzel demolar olmuş...bütün katılımcı emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum...ben biraz da kulak yatkınlığımdan olsa gerek Chord Solo nun çalışmasını çok beğendim...kendi tarzını bulmuş...o güzelim ses tonu ancak bu tür şarkılarda ortaya çıkar...
ayrıca böyle özgün bir tarza yöneldiği içinde çok sevindim...çok iyi çalışkan ,üretken bir ahçı olabilirsiniz...yalnış yemekler seçerseniz kendinizi gösteremezsiniz...Chord Solo yu yakından takip ediyorum...her geçen gün ivmesi daha iyiye doğru gidiyor...
son söz:SENSİZ OLMAZ!...
hepinize selamlar!...

Normal ilker hocam, bende aynısını yapıyorum.. Ortasına kadar geldiğim bir demo hala bana hitap etmiyorsa bırakıyorum..

Ancak demo yarım da dinlense, tam da dinlense hit almış demektir.

Aklıma takılan soru bazı demolar çok fazla hit alırken, bazılarının çok az almış olması..

Aradaki fark büyük, 3 katı falan..

Neyse öyle düşündüm sadece :)

bahsettiğin konu benim fikrimce kendimden örnek vereyim, tüm parçaları 1 kez dinledim zaten hemen hemen yarısı kayıt azizliğine uğramış, içlerinden ilgimi çekenleri not aldım sonra onları tekrar dinlerdim ve içime sinen parçayı seçtim, o parçayı son bi kez daha dinledim. yani herkes en beğendiğini 3 kez dinlese benim gibi bu fark ortaya çıkar. zaten oy verdikten sonra görünen oy grafiği ile doğru orantılı gibi...

katılımcı arkadaşlarımıza başarılar dilerim tşk ler bahadır

katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim..umarım alfabetik sırada sonlarda olmak yarışmanın kaderini etkilemez...

bencede klavye basina gecmeyene oy vermek biraz abes Fatih kardesime verdim oyumu gonul rahatligiyla Klavyeside vokalinede hayranim ;)
Bu demoda kendi kayti icin rahat olsun Ritim uzeri pad de var sanirim o baya zenginlestiriyor e tabe zaten tyrostan cikan kayit genelde altyapi gibi :D
ii gunler hangisi icine siniyorsa ona ver oyunu tabe....
Herkesin eline saglik bu arada...

Katılıyorum, ben herkes kendi müziğini kendi yapacak biliyordum dinledim eserleri bir çoğu MD üzerine okunmuş ben bunu kural dışı sanıyordum yoksa bende okurdum MD üzerine esas olan müziği bizzat hazırlamak zor olan da bu zaten, her karakter hakkındaki yorumumu biraz sonra yapacağım.

arkadaşlar;
katılımcı yarışmacılar çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirme yazarsalar seviniriz.
ne ile çalındı, hazır altyapı mı, sadece vokal mi, kayıt ne ile yapıldı, ne ile çalındı gibi...

ve...
bundan sonraki yarışmalar için konuşuyorum; bundan sonraki hiçbir yarışmada hazır altyapı kullanılmasını kabul etmeyeceğiz...
şahsen hazır altyapı üzerine okunmasının yarışmaya kabul edilmesindeki amacım; sadece ses becerisi olan arkadaşların da katılmalarını sağlayarak,yeteneklerinin ve seslerin sergilenmesini sağlamaktı...
ancak, kendim de tüm çalışmalarda bilfiil altyapıyı hazırlayan birisi olarak da dahil olmak üzere, altyapıları da çalarak yarışmaya katılan arkadaşların emeğini görünce bunun yanlış bir uygulama olduğunu düşünmeye başladım...
sonraki yarışmada bir değişiklik ise enstrumental çalımların ayrı bir kategori altında değerlendirilmesi olacaktır...
bilgilerinize duyurulur...

iyi eğlenceler

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Katılıyorum, ben herkes kendi müziğini kendi yapacak biliyordum dinledim eserleri bir çoğu MD üzerine okunmuş ben bunu kural dışı sanıyordum yoksa bende okurdum MD üzerine esas olan müziği bizzat hazırlamak zor olan da bu zaten, her karakter hakkındaki yorumumu biraz sonra yapacağım.

işte en büyük sorun da burada maalesef hocam...:(
bu durumu yarışma yönergesinde açık olarak yazmıştım...
maalesef yarışma konusunun sadece mesajını hazırlamam bir saatimi alırken yarışma katılımcılarının zahmet edip bu yönergeyi okumamaları gerçekten beni çok üzüyor...
5 senedir, bu yarışmanın uygulanma şeklini aslında bir nevi sizler belirlediniz...
yarışma konusu açıldığında yada sırf benimle irtibata geçerek, yarışma sonunda arkadaşlar fikirlerini paylaşsalar mutlaka faydası olacaktır...
bu yarışmaya katılım serbest olmasına rağmen yarışmaya katılacağını belirten üye sayısı hatırlarsanız 26 idi...fakat şu anki katılımcı sayısı 18...ve bana sadece bir kişi bir aksilikten dolayı katılamayacağını beyan etti...
bu benim için çok tanıdık bir manzara aslında,daha evvel de tekrarlandı.
eğlence için bile olsa her yarışma içerisinde mutlaka uyulması gereken kurallar ve ciddiyet barındırır...
bu kapsamda düşünürseniz sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...