• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Moderatör Alımları

Cevap: Trakya Müzik 2013 Moderatör Alımları

frden slmlar bencede yasar mod olmasi site icin yararli olur bende yasardan yanayim adminde ilker olsun heheheheeh

bence bugune kadar yaptiklariyla ve yapacaklariyla en uygun mustafa(kesanli) ve yasar abi(uzman1972)dir.trakya muzik icin verdikleri emekleri ve bilgileri kimse inkar edemez.herkeze selamlar.

Hayırlısı olsun arkadaşlar.

ULUSLAR ARASI san ve söhret istiyorsak Burhan arkadasimiz olsun derim , arkadasim diye söylemiyorum valla .hehehehe ... Bence Yasar bey, Ilker Reis ( adi bile yakisiyor ) Kesanli Mustafa abimiz , ugurther hoca ,pymemo , umutpa ve talib olan diger arkadaslarimiz hepsi hak ediyor . Sevgilerimle

eğerki gerçekten içinizde bende moderatör olmak istiyorum gibi kendinize göre istekleriniz varsa herkes adaylığını koyabilir,aslında istiyorum ama adaylığımı nasıl açıklayacağım diye çekinceleriniz veya en ufak kuşkularınız aksi hisleriniz olmasın,

dobra dobra bende adayım diyebilin arkadaşlar,
bazı arkadaşlarda görüyorumki bu durumlardan etkilenipte adaylığını koyamıyor,
tüm üyelerimiz moderatör olma hakkına sahiptir ama sadece sınırlı sayıda alınacağı için değerlendirme yapılıpta belirleneceği için seçilemeyen arkadaşlarımızdan kırılma gücenme gibi şeylerin olmamasını arzu ederiz,herşeye rağmen adaylığınızı koyup şansınızı deneyebilirsiniz,
adaylığını koyan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum,

ULUSLAR ARASI san ve söhret istiyorsak Burhan arkadasimiz olsun derim , arkadasim diye söylemiyorum valla .hehehehe ... Bence Yasar bey, Ilker Reis ( adi bile yakisiyor ) Kesanli Mustafa abimiz , ugurther hoca ,pymemo , umutpa ve talib olan diger arkadaslarimiz hepsi hak ediyor . Sevgilerimle
sagol rufat abi iyi dilkelerin icin ben ufak partilerde millet vekilligi isdemiyorum abdullah gul gibi cumhur baskani arayan bir sitede cumhur baskani olcam bunlarin verdigi maaasla idare edemem heheeheh

Moderatör tarafında düzenlendi:

Slmlar;

Eğer uygun görülürse bende olmak isterim...

Saygılar...

konu günceldir.. başvurular için cuma son gündür..

Merhaba;

Daha önce farklı forumlarda moderatörlük yapmış birisi olarak tavsiyem moderatörlerin yaşının biraz yüksek tutulmasıdır. Art niyetleri olmasa bile olaylara farklı yaklaşabilirler. Yaşı küçük arkadaşlarımız kızmasınlar lütfen, zira yine genç olmalarından dolayı demek istediğimi anlamayabilirler.

İnsan yönetmek dünyadaki en zor mesleklerden birisidir. Burada esasen yönetilecek olanı sadece bir site ve içerik değil, insan olarak düşünmek lazım. Üstelik buna birde sanal alemde mimik değil, sadece yazı olmasını eklersek iş daha da zorlaşıyor. Zaten çatışmalar genelde bu yüzden çıkıyor. İnanın ki şurada çatışma yaratan sözleri (istisnalar hariç) aynı kişiler karşılıklı konuşsunlar, hiçbir sıkıntı olmaz. Yani aslında yazılarımıza ben ve bu yazıda dahil olmak üzere :eek: , ifadeleride eklemek çok önemli. Malesef bizim ülkemizde forum kültürü henüz oturmaya başladı. Bu yüzden gülümseme dışında pek ifade kullanılmaz. Yabancı forumlarda neredeyse her cümlenin sonunda uygun ifade kullanılır ki bu ifadelerin kullanım amacıda oluşabilecek yanlış anlamaları en aza indirgemektir.

Admin ve yöneticilerin en doğru kararı vereceğine güvenim tamdır. Yaşı küçük yada büyük kim seçilirse saygı duyarım. Seçilecek arkadaşlarada sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum ve şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Bu güzel platformu kuran, düzenini sağlayan, bizleri birleştiren tüm yöneticilerimize ve siteyi yaşatan, ayakta tutan tüm üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.

Volkan.