• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 planlaması ve moderatör alımı

Cevap: Trakya Müzik 2012 planlaması ve moderatör alımı

yasin sendemi milletvekilligine adaysin bakan falan olacana garanti verirse n kayseri asiretinin oylarini kadirle ikiye bolup sana vercem hehehe insallah snede olursun ya genclerde lazim tabiki olmani isderim aslinda oya sunsalar bence daha guzel olur valla

yasin sendemi milletvekilligine adaysin bakan falan olacana garanti verirse n kayseri asiretinin oylarini kadirle ikiye bolup sana vercem hehehe insallah snede olursun ya genclerde lazim tabiki olmani isderim aslinda oya sunsalar bence daha guzel olur valla

düşüncelerin için çok teşekkür ederim abi yönetim uygun görürse bakan olurum adaylıgımızı koyduk. gerisi yönetime kalmış artık. saygılar

artik siteden alcan maaasla bana bir villa hediye edersin kayserinin oylarinin yarisi senin hehehehe hadi hayirlisi olmani isderim aslinda demo yarismasindaki gibi adaylari aciklayip oya sunsalar enazindan uyeler secmesi bence mantikli olur tabi bu benim fikrim

artik siteden alcan maaasla bana bir villa hediye edersin kayserinin oylarinin yarisi senin hehehehe hadi hayirlisi olmani isderim aslinda demo yarismasindaki gibi adaylari aciklayip oya sunsalar enazindan uyeler secmesi bence mantikli olur tabi bu benim fikrim

oooo burhan abi kayserinin oylarini bolmussun eger secim olursa kendi oyunu nasil bolcen merak ettim:D saka bir tarafada birbirinden degerli aday arkadaslar var.kac kisi alinacak mod olarak bilmiyorum amma birkac kisi ise bana sira gelmez zaten.bende senin dusuncene katiliyorum secimle mod secilirse daha iyi olur bencede herkezin benimsedigi sevdigi birileri olur.

Sonuçlar ne zaman açıklanıcak acaba ? Sabırsızlıkla bekliyoruz...

oooo burhan abi kayserinin oylarini bolmussun eger secim olursa kendi oyunu nasil bolcen merak ettim:D saka bir tarafada birbirinden degerli aday arkadaslar var.kac kisi alinacak mod olarak bilmiyorum amma birkac kisi ise bana sira gelmez zaten.bende senin dusuncene katiliyorum secimle mod secilirse daha iyi olur bencede herkezin benimsedigi sevdigi birileri olur.

kadir sen korkma kayserinin nufusu 1.500000 yani 750 bin oy senin heheeheh

Öncelikle tüm aday arkadaşlara teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Sanal diye küçümseyen ya da dalga geçenlerin gelip bu siteyi görmesini çok isterim. Bir gün girmesem bir eksiklik hissediyorum. Çok değerli arkadaşımız var ve başvuru da oldukça fazla. 2012 bu siteye bolluk getirecek demek ki. Şimdiden kazanacaklara hayırlı olsun diyorum. Kazanamayanlar da üzülmesin, bir sonraki alımda onlarda mod olabilir. Tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle, sevgiyle kalın.

Hala aday olabiliyorsak bende aday olmak istiyorum arkadaşlar...

valla olsada olmasada ben bu siteyi seviyorum nerdeyse hiç çıkmıyorum hatta şu anda bir yandan sanatçıya çalıyorum bir yandan yazıyorum

karar ne zaman belli olacak acaba sabırsızlıkla bekliyoruz saygılar.