• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

AUDYA5 Yeni Demolar Her Gün Ekleniyor Takip Edin

Cevap: AUDYA5 Yeni Demolar Her Gün Ekleniyor Takip Edin

döküman nın bırak türkçesini ,audya için ingilizce italyanca bile yok..

Audya için olması şart Değil genel anlamda Sysex olayını anlatan bir döküman olsada olur...

Çok Teşekkür Ederim!
Bu uzun bir iş haklısın buradan anlatmak zor bir durum...

Bu konu ile ilgili bildiğin bir döküman yada yararlandığın bir kaitap varsa "ingilizce yada Türkçe" tabi Türkçe olursa daha iyi olur benim açımdan... Bana kitap ismi versende olur...

Tekrar Teşekkür Ederim...

Bu arada Kitap İsmi Bekleniyor İlgililere Duyurulur ....:)

coşkuncuğum..sysex her cihazda farklı olduğu için genel bir döküman bulamazsın..

bırak tüm datayı F0 dan sonra gelen ilk iki rakam cihazı tanımlar..o değiştiği an cihazlar gerisini okumaz bile..tek çözüm firmaların verdiği "midi implementation"
verileridir ki bu audyada verilmedi..kullanıcı klavuzundaki bilgi ise yetersiz..dedim ya ben ömrümü verdim...yani firmadan talep edersen belki...haa ben ettim ilgilenmediler...

genel olan 3 adet sysex şudur
F0 7E 7F 09 01 F7 gm on

F0 7E 7F 09 01 F7 F0 41 10 42 12 40 00 7F 00 41 F7 gs on

F0 7E 7F 09 01 F7 F0 41 10 42 12 40 00 7F 00 41 F7 F0
43 10 4C 00 00 7E 00 F7 xg on

diğer tüm datalar her cihaz için özeldir

Coşkun Hocam hayırlı geceler..
Yeni O.S. ne zaman çıkacak ve set ne zaman satışta olacak?
Bilgi verebilir misiniz?
Saygılar

coşkuncuğum..sysex her cihazda farklı olduğu için genel bir döküman bulamazsın..

bırak tüm datayı F0 dan sonra gelen ilk iki rakam cihazı tanımlar..o değiştiği an cihazlar gerisini okumaz bile..tek çözüm firmaların verdiği "midi implementation"
verileridir ki bu audyada verilmedi..kullanıcı klavuzundaki bilgi ise yetersiz..dedim ya ben ömrümü verdim...yani firmadan talep edersen belki...haa ben ettim ilgilenmediler...

O zaman Sen benim adıma ben istiyormuşum gibi ingilizce yazıp o yazıyı bana gönderebilirmisin ben o yazıyı firmaya iletip gereken şeyi alalım...Bende Audyadaki sysex olayını öğreneyim bu sayede...
Bana mecbur verecekler yada eğer yoksada söylerler en azından...

Bir de sormak istediğim birşey var..
ins formatındaki sesler yine tünelin ses kartı ve yazılımı ile mi yapılıyor?
SX3000 PCM 1-2 ve plus 4 seslerinini ins yaptınız mı oluşturduğunuz sette?
Sesler ile ilgili demolar ne zaman hazır olacak?
Saygılar

Coşkun Hocam hayırlı geceler..
Yeni O.S. ne zaman çıkacak ve set ne zaman satışta olacak?
Bilgi verebilir misiniz?
Saygılar
En Kısa Zamanda Çıkarmayı Umuyoruz!
Şuan için birşey diyemiyorum...
Henüz Tünel Müzik Fabrika ile anlaşma yapmadı...
Anlaşma sağlanınca Satış başlayacak...

Bir de sormak istediğim birşey var..
ins formatındaki sesler yine tünelin ses kartı ve yazılımı ile mi yapılıyor?
SX3000 PCM 1-2 ve plus 4 seslerinini ins yaptınız mı oluşturduğunuz sette?
Sesler ile ilgili demolar ne zaman hazır olacak?
Saygılar

Birinci sorunuzun yanıtı:İns formatı sadece ses kartı ile olabiliyor...

İkinci sorunuzun yanıtı:SX3000 ve Xd9 da bulunan tüm seslerin ins formatında düzenlenmiş halleri mevcut...

Benim düzenlediğim sette tamamen farklı sesler var hepsi yeni studyoda kayıt edilmiş 127 tane sample...

Üçüncü sorunuzun yanıtı: Enkısa zamanda sesleride tanıtan demolar yapacağım...

Sizden beklemenizi rica ediyorum...

Sayıgılar

By_CTO

sevgili coşkun ketronun tüm verileri sysex üzerine kuruludur ve bu gerçekten can sıkıcı özellikle midi editde..allahtan audyada sys modu kapama seceneği koydularda biraz rahatladım yoksa ses kısmak için bile sysex kullanmak zorunda kalıyorduk..standart dataları okumuyordu sysex üzerine kurulu olduğu için...

audya çıktığında sd1 ile uyumlu demişlerdi sysexler için ama bir çok data tutmuyor..
kısaca
"i need sysex datas for multiple fx in midifile for audya" desen yeterli zaten tek tek fx işini ben hallettim sana yollarım...

sevgili coşkun ketronun tüm verileri sysex üzerine kuruludur ve bu gerçekten can sıkıcı özellikle midi editde..allahtan audyada sys modu kapama seceneği koydularda biraz rahatladım yoksa ses kısmak için bile sysex kullanmak zorunda kalıyorduk..standart dataları okumuyordu sysex üzerine kurulu olduğu için...

audya çıktığında sd1 ile uyumlu demişlerdi sysexler için ama bir çok data tutmuyor..
kısaca
"i need sysex datas for multiple fx in midifile for audya" desen yeterli zaten tek tek fx işini ben hallettim sana yollarım...

Teşekkürler...

Yazıyı göndereceğim fabrikaya umarım en kısa zamanda yanıt alırım...