• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

BK5-OR Yeni Version İstekleri

• Konbuyu başlatan west
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 54
  • Görülen : 12K
Cevap: BK5-OR Yeni Version İstekleri

ben gw8 kullanıcısı olarak umutlarım boşa gitti inşallah BK5 cilerin umutları boşa gitmez roland bence parayı düşünür oldu E70 gibi bir klewye çıkartamadılar :( sadece kendi fikrim herkeze saygılar

bizimde temennimiz bu fakat ........

ritim bank tuşları 5 pad + stop olarakta atanabilmeli

Biz bk5 kullanicilari olarak bir cok oneri ve istekte bulunuyoruz fakat nedense roland turkiye biz kullanicilarla hic istisare yapmiyor konuya istirak edip katilmiyor.bunun bir sebebi var mi anlayamadim dogrusu.neden ortam bu sekilde gidiyor.bir bileniniz var mi

İşin doğrusunu söylemek gerekirse ben alete yeni bir güncelleme ile bu istediklerinizin gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Alet kısıtlı. Gerek tuş atamaları gerek yazılım gerek donanım. Çözüm yeni bir org. Evet bence de ritim composerler de editli sesler vardır. Fakat doğan a ne kadar modifiye yaparsanız yapın ferrari yapamazsınız anca kapıştırırsınız. Bu sebeple ki ritim ve ses yazan kişiler olan ömer mürhen serkan ahmet ve ismini bimediğimiz üstadlara kısıtlı bir alet olan bk5 için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ederim. İşin ticari boyutunu da düşünmek lazım. Türkiye roland ın satışların da kaçıncı ülke. Roland her istenilen klavyeyi de yapamaz tabi. Görünen ok i roland jenerasyon değişikliğini aira ilegösterdi. Artık korg gibi workstation yapacağını sanmıyorum.Bu işler patent olduğu için herkes kendi tarlasına farklı mahsül ekiyor gibime geldi. Belki yanılıyorumdur. Tabi temennim rolandın efsane bi orgla geri dönmesidir. Eminim ki böyle bir alet gelse üstadlar aleti ve rolandı şahlandırırlar.

konu güncell..

İşin doğrusunu söylemek gerekirse ben alete yeni bir güncelleme ile bu istediklerinizin gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Alet kısıtlı. Gerek tuş atamaları gerek yazılım gerek donanım. Çözüm yeni bir org. Evet bence de ritim composerler de editli sesler vardır. Fakat doğan a ne kadar modifiye yaparsanız yapın ferrari yapamazsınız anca kapıştırırsınız. Bu sebeple ki ritim ve ses yazan kişiler olan ömer mürhen serkan ahmet ve ismini bimediğimiz üstadlara kısıtlı bir alet olan bk5 için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ederim. İşin ticari boyutunu da düşünmek lazım. Türkiye roland ın satışların da kaçıncı ülke. Roland her istenilen klavyeyi de yapamaz tabi. Görünen ok i roland jenerasyon değişikliğini aira ilegösterdi. Artık korg gibi workstation yapacağını sanmıyorum.Bu işler patent olduğu için herkes kendi tarlasına farklı mahsül ekiyor gibime geldi. Belki yanılıyorumdur. Tabi temennim rolandın efsane bi orgla geri dönmesidir. Eminim ki böyle bir alet gelse üstadlar aleti ve rolandı şahlandırırlar.

Kısmen katılıyorum fakat;

Ben konuyu baştan sona okudum,çok ta yapılamayacak şeyler istenmemiş.Kimse audya,x3 yada tyros5 özellikleri istemiyor.Aldığımız cihazın Fiyat/Performans cihazı olduğunun farkındayız.Sadece 10 tane sağlam ritm+ses ve küçük bir iki programsal güncelleme isteniyor.Zaten kullanıcıya açık ve sürekli güncellenecek olması nedeni ile tercih edilen bi cihaz diyerek lanse edildi.Fakat sitesinden 2-3 arkadaşımızın paylaştıklarını çıkın en son ne zaman güncelleme almışız görülür.

Alet üzerinde ham sesler değilde işlenmiş sesler hazır olmalı . sesleri makina üzerinden kullanmalıyız. herşey usb üzerinden bir iki tuş ile gezinmek yerine orada koca bir banka gereksiz yatıyor...Bu sebepten midiler de polyfonic zil sesi gibi çıkıyor...onlarıda kullanmaya başlarız sonunda...

Siz kime ne diyorsunuzki daha çok beklersiniz adamların dikkate aldığı falan yok mantık aynen şu alet bu kardeşim ister beğen ister beğenme işine gelirse yani