• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

en sonda pa600 geldi (kısa demolar sizlerle)

Cevap: en sonda pa600 geldi (kısa demolar sizlerle)

hayırlı olsun dostumm...tutarsa org bakalım ne olacakk:

Hayırlı olsun, Bu alet dünya org satış rekorunu kırar.

sagolun ustalar bencede mustafa agbey rekor kiracagina benziyor benim cok hosuma giti

ne kadar hafızası var usta ?

hafıza durumu ne-sample okuyor mu- pa800 ün mesela özel kilitli setlerini okuyor mu- ne farkı var pa800 ?

hayırlı olsun kardeşim arkadaşlar alet 96 mb kullanıcı ram var.Bütün pa800 setlerini okuyor.

demekki sadece orient modeline gerek yok demekki düzü de alınabilir

evet ben düzü aldim niye 100 euro daha fazla verecemki zaten kartal ustanin dedigi gibi tüm pa800 setini hata pa2 x in 96 ya kadar olan setini yüklüyebiliyoruz hata sound bölümünde tek tekte sesleri drum kitleri atabiliyoruz alet cok iyi benden söylemesi erkan (eco-musik) bana pa3 x in setini kücültüp pa600 yapacak fiyati cok pahali olmayacak dedi sesler kendi apörlerinden cok iyi cikiyor insallah cihaza bagladikmida seslerde hic bozukluk olmaz

arkadaslar tekrar söyleyim elimden geldigi kadar sizlere bu konu hakinda yardim ederim org la ögrenmek istediginiz soruyu sorabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

hayırlı uğurlu olsun, bu alet piyasaya girdikten sonra ortalık karışacak bütün aletlerin fiyatları düşer gibi geliyor:)

turkiyede bayaği taşlari yerinden oynatacak... pa2x ler pa3x lerin bile fiyatında kırılmalar olur... ama en mantıklısı özellikle gece program yapan arkadaşlar icin bir pa3x ee veya 5000tl den fazla orga para vermek yerine al bitane a2000 emo usb cakılı bide bundan al sana saund ses e daha nolsun valla biri lokum biride kaymak olur... ha bunuda belirtiyim eğerkı bu alet piyasaya girdikten sonra do-re fiyatlarda duşme yaparsa özellikle a2000de o zaman gidecem o dorenın müdürünün yanına saydıracam abii madem bu paraya satmak varmiş bize niye bu fiyattan sattın deyecem....