• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland E80 Versiyon 2

Cevap: Roland E80 Versiyon 2

İlgilenen çok kişi oldu fakat İstanbul dışı, taksit isteği, bilhassa takas teklifler, yarı fiyatına indirme önerileri vs şeklinde gittikten sonra bir süredir beklemede. İnsanlar forumlarda yazanlara inanıyor tabii, 'korg kral', 'yamaha 1 numara', 'roland Türkiye'de bitti' falan filan... Arayanların büyük kısmı sahibinden.com üzerinden arıyor ve tüm internet satış ilanlarımda forumlardan pek sonuç alamıyor olsam da forumlara da ilan vermeye devam ediyorum ısrarla. Kimbilir kimin kısmeti olacak...

İlan günceldir.

Lütfen takas teklif etmeyiniz. Fiyatın pazarlıksız olduğunu belirttim zaten ve € durumu da ortada, gerçekten oldukça makul bir fiyat var ortada. Bunun ötesinde 3-5 pazarlıktan daha da yersiz bir durum takas.

Cihazın satışından sonra gelişmiş bir harici ses kartı alacağım ya da bir synth... Bunları takasa koyan bir alıcı da bana mümkün görünmediğinden dolayı kesinlikle takas düşünmüyorum.

Merhaba Kardeşim. Kartıyla Birlikte Bana En Son Olacak Fiyatı Söylermisin ?

İki katın yaşında olduğum için kardeşim hitabı uygun kaçmamış ama dikkatinden kaçmıştır muhtemelen.

1GB Compact Flash ücretsiz veriyorum. SRX-01'i esasen satmayı pek planlamıyorum ama istersen onu da 200€ sayabilirim. Hepsi birlikte 1700 € bırakabilirim kısacası ve bu son fiyattır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

İlan güncel...

....................

2800 tl bende teklif etmiştim ama uymadı sağlık olsun batı müziğe çok uygun bir alet artık tyros 3 aldıhım için gerek kalmadı inşallah uygun bir müşteri bulursunuz hocam saygılar

Bugünün hesabıyla 200 TL'den az bir meblağ kalmış ortada... Tyros 3 bildiğim kadar E80'den çok daha fazla özelliğe sahip. Hayırlısı olmuş gibi görünüyor, darısı başımıza...

İlan güncel.

İlan günceldir. Fiyat pazarlıksız 1700€

Günceldir.