• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

işte en büyük sorun da burada maalesef hocam...:(
bu durumu yarışma yönergesinde açık olarak yazmıştım...
maalesef yarışma konusunun sadece mesajını hazırlamam bir saatimi alırken yarışma katılımcılarının zahmet edip bu yönergeyi okumamaları gerçekten beni çok üzüyor...
5 senedir, bu yarışmanın uygulanma şeklini aslında bir nevi sizler belirlediniz...
yarışma konusu açıldığında yada sırf benimle irtibata geçerek, yarışma sonunda arkadaşlar fikirlerini paylaşsalar mutlaka faydası olacaktır...
bu yarışmaya katılım serbest olmasına rağmen yarışmaya katılacağını belirten üye sayısı hatırlarsanız 26 idi...fakat şu anki katılımcı sayısı 18...ve bana sadece bir kişi bir aksilikten dolayı katılamayacağını beyan etti...
bu benim için çok tanıdık bir manzara aslında,daha evvel de tekrarlandı.
eğlence için bile olsa her yarışma içerisinde mutlaka uyulması gereken kurallar ve ciddiyet barındırır...
bu kapsamda düşünürseniz sevinirim...
evet Bahadır bey size katılıyorum, yarışma eğlence ama müzik ciddi bir iş eğlence amaçlı bir yarışma bile olsa emek istiyor, özveri istiyor :)

Yaptığımız demo pa3x ile çalındı ve kayıt edildi. Hücüm kayıtdır. Hazır altyapı değildir. Solist de benim kuzenim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Saygılar..

Arkadaşlar yarışmaya katılan arkadaşların çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar diliyorum, her parçaya göz attım ve naciz yorumum yazıyorum, alınmak gücenmek yok çünkü burda eğlence amaçlı bir yarışma ve unutmadan her eleştiri bizi biraz daha kaliteye yaklaştır diye düşünüyorm yani ben en azından her türlü eleştireye açağım ve bunu savunuyorm, hatalar affola..

ARIKAN Sadece MD var, söz yok ( md ile katılım olacağını bilmediğim için yorum yok )

CHORDSOLO Sanki bir Erkan Güleryüz dinledim  müzik size aitse altyapılar kaliteli tebrikler

DELİKADİR MD üzerine okunmuş, ( md ile katılım olacağını bilmediğim için yorum yok )

DREAMSONG Moğollar esintisi hakim, nostaljik bir eser olmuş size aitse kayıt kaliteli ama sözsüz olması üzücü:(

ERENCNGZ 1998 li G600 lü yıllara çekildim nedense, sözsüz eser

EYEOFTHETİGER79 1970 li yılların pop müziğin yeşerdiği yıllara gittim, müzik size aitse kayıt kaliteli bravo

FATİH-80 Sanki bir SİNAN ZORBEY dinledim :) iyi bir fasıl olmuş ağzınıza sağlık ( müzik hazır mı siz mi yaptırdınız emin değilim )

FLYALONE Kayıt çok kaliteli bravo

HAKAN erz Bir EROL BUDAN, UĞUR BAYAR ve SELAHATTİN CESUR dinledim sanki yorum harika ( ama komasız müzik dinlemediğim için yüz puan veremeyeceğim )

HASSO45 Her zamanki tarzınıza uygun olmuş ama bu dj anlamında, ben aslında sözlü bir eser bekliyordum sizden

İSLAM01 Sesiniz çok güzel, 1980 yıllarda Anadolu bülbülleri vardı oraya çekildim, ( md ile katılım olacağını bilmediğim için müzik konusunda yorum yok )

JEMBEYCEM Çok dip ses var ve kayıt çok kalitesiz daha iyisi yapılabilir tabi

MERDOCAN Ses çok derinden geliyor, sanırım zamanınız olmadı daha iyi bir kayıt için

S-KAN Kayıt çok kaliteli tebrikler müzik size mi ait bilmiyorum sözsüz olması üzücü :(

TORUKMAKTO Bir Bülent Ersoy altyapısı hissetim ama hazır müzik sanırım, seste de çok eko var

UGURTHEORCA&MERT-OKTAY Sanki bir SELÇUK URAL dinledim  kayıt kaliteli tebrikler müzik sizin mi bilmiyorum

ZGR Evet sanki bir Orhan Ölmez dinledim, kaliteli bir kayıt tebrikler müzik sizin mi bilmiyorum

butun yarismaya katilan arkadaslari tebrik ediyorum.hepsi birbirinden guzel demolar.bazilari artik muzigin duayenleri onlar kendilerini bilir:D.onlarla yarismaktan gurur duydum.gonlum isterdiki herkese oy verebileyim ancak 1 oy verebildigim icin muzige yeni baslayan arkadaslardan Arikan arkadasa verdim.ayrica benide dinleyip oy veren veya vermeyen arkadaslarada sukranlarimi sunarim.

fatih80,Eyeofthetiger79,hasso45,DreamSongs,ChordSolo,Ugurtheorca& Mert-Oktay harikasiniz arkadaslar...unutmadan hakanerz ses super hocam..diger arkadaslarda cok guzel icraat etmisler. herkeze emeklerinden dolayi tesekkur ediyor ve basarilar diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

frden slmlar murat ben oyu sana verdim ya ama kime oy verdimse kaybettti heheheeh bence fatihin demo enguzeli cunki o kendi calip soyledi ama bir cogu midi oyuzden

Benim Demo calismam Tamamen FL.Studio

frden slmlar murat ben oyu sana verdim ya ama kime oy verdimse kaybettti heheheeh bence fatihin demo enguzeli cunki o kendi calip soyledi ama bir cogu midi oyuzden

Tesekkurler Burhan abi cansin sagol.o zaman kazanma sansimiz yok desene :D ama olsun senin canin sagolsun.

Radikal46 arkadasimin detayli kritigi harika.. Keske her oy verenden boyle kapsamli yorumlar gelse :)

bizim demo da alt yapi yok. Ben caldim, mert okudu. Hazir herhangi bir sey kullanmadim orgun uzerindeki ritim ve sound haricinde :)

ben mertin sesini cok begeniyorum acikcasi. Yuksek perdelere harika cikiyor, inanin kayitlara yansimiyor onun girtlak oyunlari ve guclu sesi

Daha önce yazmıştım ama tekrar güncelleyeyim kendi çalışmam için...

yaylılar:la scoring strings,project some symbia ve 8dio solo violin
bass:trilogy
davul:studio drummer
piano:berlin concert grand(kontakt)
gitar:real guitar
şan,vokaller ve mix mastering:ChordSolo
tüm proje Cubase 5 ile aranje ve mix edildi.
bilmeyenler için ifade edeyim ki; bir cubase projesinde sanal enstrumanları kanal kanal çalmanız gerekir.tabii loop da kullanabilirsiniz fakat bu projede loop kullanılmamıştır...
hatıra olsun diye yapılışından da küçük enstantaneler taşıyan bir klip hazırlamıştım;

https://vimeo.com/56342005#at=0

Ch.

chordsolo, kaplanıngözleri, dreamsong ve fatih80... favorilerim diğer arkadaşalrında çok güzel çalışmaları olmuş harika işçilikler var hepsini tüm demoları dikkatli bir şekilde dinledim yarıya kadar dinledikerim oldu hepsini çalışmalarından dolayı kutluyorum... ama müzik zevkim ve tarzım açısından chordsolo kaplanıngözü ve dreams song arasında seçim yapmam gerekecek...

kaplanıngözleri; çok harika bir demo çıkarmış seslerde tam yerinde kullanılmış gitarlar canlı mı yahu
dreamsong; çok özgün, sanki bir "ipek yol" belgesel müziği gibi bir tadı var gitar soloya bayıldım harika sonuna kadar dinlediğim tek demo seninkiydi
chordsolo; mix şahane olmuş yorumda güzel bu şarkıyı söylemek zordur tebrikler ama seni eledim...
fatih-80; fatih sen zaten demo çılgınısın yavrum :) ud her zamanki gibi harika ama seni eleyeceğim zaten hergün 3 demo atıyorsun fazladan...

dreamsong ve kaplanıngözleri arasında tercih yapacağım birkez daha dinleyip ama gönlüm dreamsongtan yana çünkü müziği çok etkileyici ve gizemli geliyor ama kaplanıngözleride yapmış yahu :)
Teşekkür ederim hocam...

Gitar solosu canlı...Naçizane çalmaya çalıştım...

Parça hakkında da bilgi vereyim ;

Parça Judas Priest'ın Before The Down adlı parçası...1979 tarihine ait soft rock tarzı bir parça.

Çalışmamın kaydını Cubase'de yaptım kullandığım sesler şunlar ;

Bateri: AddictiveDrums
Bass:Trilogy
Akustik Gitar:Real Guitar3
Yaylılar:Vienna Flarmonic
Pad:Tarkus
Bamboo Flüt:Etno World

Çalışmamın tamamı real time çalınmıştır,hazır loop,preset v.s. zaten pek kullanmamaktayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...