• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 Kampanyası için "ÖNEMLİ AÇIKLAMA"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: A2000 Kampanyası için "ÖNEMLİ AÇIKLAMA"

Merakediyorum 19 ocaktan sonra kime cihaz satacaksınız siz. insanlar sizin sözünüze nasıl güvenecek. 1600 euro o cihaza kim para verecek, yarın öbür gün yine birşey yaparsınız. Yine milletin elinde patlar aldığı cihazlar. Yaptın madem kampanyayı devam ettir, 1000 eurodan. pa 600 çıkınca zaten bişey satacak durumunuz kalmayacak...

isteyen alır isteyen almaz pa600 e gelince ondan adam olmaz neden dersen emo olmadan olmaz piyasada doğru düzgün set yapan yok çünkü şu anda piyasanın kıralı a2000 kim ne derse desin emo olduğu sürece öylede kalacak gibi..

Kalitesine güvendiğim do re müzikten oğluma proosyonel bir gitar almayı düşünüyordum bu müşterisini mağdur eden kampanyadan dolayı vazgeçtim. Yıllar önce yamaha or 700 yeni çıktığında almaya gittim 50 tl indirim yapmamışlardı bana.

Zamanında bende Ketron sx 3000 de o kazığı yemiştim. Tamı tamına 1850 euro ya almıştım. Zehir zıkkımları olsun.

Hiçbir distribütör; ana üreticiden izin almadan kampanya yapamaz !

almadıkları konusunda kesin bir bilginiz var mı?Türkiye satış yetkilisi firmadan bahsediyoruz, bana çok makul gelmedi...

Bana göre yamaha firmasına ; pitch benderi değiştirin, Birde emonun seslerini koyarsanız bu defa iş tamamdır diye bilgi sunan herkes yanılmış ve bugünki sonucu doğurmuştur. Zira bu kişiler org ilk çıktığında Can Başer üstadın çipini devre dışı bıraktırmış, tüm sitelerde reklam rüzgarına başlayarak işi kotaracaklarını sandılar. Ez cümleden Diğer bir sitede emo resmen '' A2000, Korg pa3x den çok çok iyi. Bu yüzden korg pa3x se set yapmaktan vazgeçtim'' dedi. Konuya '' emonun yamaha a2000 orguna set yapmada tek yetkili olduğunu, dolayısıyla tekel durumda bulunduğundan bu tespitinin doğru bile olsa önem arzetmeyeceği'' mealinde yazı yazmıştım. Ama söylem kulaktan kulağa yayıldı . İnsanları putlaştırmada uzman olduğumuzdan pianistler EMO ismine güvendiğiden A2000 i törenle aldı. İlk satış rakamları iç açıcı olmayınca V2plus çip devreye girdi ve satış grafiği yükseldi...Taki Pa600 'ün duyurusu ve özellikleri belli olunca filmin de sonu geldi.

Bu sitede pompalanan rüzgarın etkisiyle a2000 kullanan arkadaş korg pa3x i alan herkes satıyor, pa3x kullandığını ve a2000 in çok daha iyi olduğunu konu başlığıyla verirken '' genç arkadaşımıza mealen ''okulda matematik dersini iyi dinlemediğini, yakında gerçekleri göreceğini'' yazdığımda bana bozulmuştu. Aradan yaklaşık bir ay sonra benden özür dileyince kendisine 'Uslu sözü.....diye başlayan bir ata sözünü hatırlattım.

Sizde hala orgların önemi yoktur emonun önemi vardır diyorsunuz. Burada tiyatro oynanıyorda haberimiz mi yok.

Abi, yüksek müsadelerinle bu dediklerine karşı çıkacağım...
Bir kere ben pa600 ile "filmin sonunun" geldiğine inanmıyorum.hala tuhaf bir şekilde a2000 ve henüz yaygın oranda Türkiye'ye yerleşimi sağlanmamış pa600 karşılaştırmasına giriyorsunuz.Belki farkında değilsiniz ama bu bilinç altında böyle maalesef...
Buna sebep belki de içinizdeki Korg aşkı...
Seninle konuştuğumuzda Korg'un belli başlı niteliklerinin Yamaha'ya göre daha ileri durumda olduğunu söyledin ve haklı olduğun yerler de olabilir.
Fakat bana göre a2000 gibi bir sounda sahip bir aletin ne gibi bir eksiğinin olduğunu anlayamıyorum açıkcası...
Beklenti nedir, elde olan nedir?
Cihaz kullanıcıya açık değil...
Allah aşkına işte audia orada duruyor...Sitede Bahri Hocam audia ile şov yapıyor resmen.Çalmadım ama demoları dinlediğim de aslında bu aletin çok önemli yeteneklere sahip olduğu ortada.İndirim filan da yaptılar sanırım...Peki bizim çok yetenekli müzisyenlerimiz neden bu işlere el atmıyor?
Açık ara Korg,Yamaha,Roland bilmem ne önde diyenler, neden EMO'nun yada başka set yazarlarının peşindeler o halde?
İşi "pompalama" olarak düşünürseniz, pa600 de pompalanmaya başladı.pompalanmaya başlanmış olmasa zaten şu anda bunları konuşuyor olmazdık...:)
Yakın zamanda diğer fiyattan a2000 alsam bir tüketici olarak bu durum pek hoşuma gitmezdi sanırım.Ama rekabet ortamında satış yapmak için indirim yapan bir firmayı suçlamak çok da doğru değil...
Hatta gelin işi daha ileriye götürelim...
İlçelerde Tüketici Hakları Hakem Heyetleri var.Neden kimse başvurmaz anlamam çok da mümkün değil...
Arzu edilen karar çıkarsa büyük bir ders olur bu nitekim...
Fakat,
konuya "biz zamanında söylemiştik" tarzında yaklaşımları çok doğru bulmuyorum.çünkü bu durum hala pa bilmem ne modelinin a2000 den üstün olduğuna yada olabileceğine dalalet değil...
Bu kıyaslamaları ezelden beri doğru bulmadığımı zaten herkes biliyordur artık bu sitede...
Çalanın ve onu dinleyenin arasına girmeyin, hata edersiniz zira...

Yılbaşında bana program yaptıracaklar...
Sahne aletlerim; s900 ve mox6...
Çiftetelli,oyun havası da çalacağım...
Emo setim de yok, buna uygun davul kitim de yok...
Bu mantıkla ortada kalmam lazım...:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

şimdi arkadaşlar konu sanırım sapıyor.burada a2000 i ilk alan arkadaşların magduriyeti söz konusu.benim şikayetim yamaha türkiye dağıtıcısından yana. di ben orgumdan memnunum yani a2000 i tavsiye ediyorum pa800 e paran yetmiyorsa alacagın tek org a2000 dir.alet çok güzel gerçekten güzel.fakat şimdi kendinizi bizim yerimize koyun bişey alıyorsun 5-6 ay sonra aldıgın şeyin fiyatı 3200 den 2300 e düşüyor şimdi aletten nasıl olurda sogumazsın.ben hiçbir yazımda a2000 i kötülemedim zaten kötülenecek bi aletde değil.şuan v2plus ve emo usb li a2000 de 10 dan fazla zurna,7-8 baglama sesi ne bileyim bir sürü türk sesleri mevcut neyini kötüleyeceksin bu aletin.şuan alette 300 mb lık türk sesleri ve durum kitleri mevcut.bizi yamahadan sogutan ismini söylemek istemediğim yamaha türkiye distribitörüdür.yamaha türkiyede bu olaydan sonra başlamadan bitmiştir.ben asla ve asla bir daha yamaha markalı org almam.haa devir döner olurya korg türkiyede biter mecbur yamahaya kalırız ama benim şuanki yaşımda bunları görmem sanırım imkansız.yamaha öldü benim için başımız saolsun...

şimdi arkadaşlar konu sanırım sapıyor.burada a2000 i ilk alan arkadaşların magduriyeti söz konusu.benim şikayetim yamaha türkiye dağıtıcısından yana. di ben orgumdan memnunum yani a2000 i tavsiye ediyorum pa800 e paran yetmiyorsa alacagın tek org a2000 dir.alet çok güzel gerçekten güzel.fakat şimdi kendinizi bizim yerimize koyun bişey alıyorsun 5-6 ay sonra aldıgın şeyin fiyatı 3200 den 2300 e düşüyor şimdi aletten nasıl olurda sogumazsın.ben hiçbir yazımda a2000 i kötülemedim zaten kötülenecek bi aletde değil.şuan v2plus ve emo usb li a2000 de 10 dan fazla zurna,7-8 baglama sesi ne bileyim bir sürü türk sesleri mevcut neyini kötüleyeceksin bu aletin.şuan alette 300 mb lık türk sesleri ve durum kitleri mevcut.bizi yamahadan sogutan ismini söylemek istemediğim yamaha türkiye distribitörüdür.yamaha türkiyede bu olaydan sonra başlamadan bitmiştir.ben asla ve asla bir daha yamaha markalı org almam.haa devir döner olurya korg türkiyede biter mecbur yamahaya kalırız ama benim şuanki yaşımda bunları görmem sanırım imkansız.yamaha öldü benim için başımız saolsun...

Hocam Haklısın Yüksek Fiyattan Alıp Snra Düşmesi Kötü Birşey Ama Bu 100 Adet İçin Geçerli Sonra Fiyatlar Yine Aynı Olacak. Do re nin yaptıgı mantıklı ama zamansız yerde yaptı Bu Kampanya Alet İlk Çıktıgında Yapılacaktı. Ozaman Kimse Diyemezdi Düşüktü Yükseldi Diye. Elektronik Ürünlerde Hep Böyle Yapacak Birşey Yok Bu Kampnya bittikten snra 2.el piyasası yine aynı yerine gelir şuanda satsan 2000 2300 e satarsın full hali ile 3000 ne vermezsin zaten

Sıfır a2000 alsan 2300
çip 200 tl
emo usb 300 tl

toplam 2.800 lira 3000 de ıvırı zıvırı.

satma gibi bir düşüncen olmasın heleki şu kampanya sürecinde.

ARKADAŞLAR ! kimsenin avukatı değilim ancak yıllardır bir elktronik firmasında çalışıyorum (uydu üzerne) artık şunu anlamamız lazım; teknoloji hızlı ilerliyor rakip ve rekabet ortamı eskisi gibi değil, bir ürün çıkar arge maliyeti vardır,tanıtım maliyeti v.s gibi giderleri vardır,bunlar hesaplanır ,satışa geçip bir de adet yakalanırsa maliyet düşer veya şöyle diyeyim kar zarar dengesi ayarlanıp maliyet ilerleyen zamanlarda tekrar çıkarılır ki yeni bir teknolojinin de önü açılsın! ayrıca yıl sonu fabrikalar disbiretörlerine planlamalarını tamamlamak için fiyat tavizi verebiir; iponu 3 ne kadardı şimdi ne kadar ,satayım diyorum sıfır cihaz gibi 300tl veriyorlar, 2 ay evvel bakınız led tv'lere 3000tl olan urun 1500tl, yani şimdi DÜNYA MARKALARI alınıp satılmasınmı! TEKNOLOJİYİ İLK BEN KULLANAYIM DİYENLER HER ZAMAN ZARARI GÖZE ALMALIDIRLAR! ancak düşen bir ürünün fiyatı hiç bir zaman yükseltilemez, yükseltilirse o marka biter ki birde fiyat dolar veya euro olarak hesaplanıyorsa! kimsenin kazıklandım deyip üzülmesini istemem!

ARKADAŞLAR ! kimsenin avukatı değilim ancak yıllardır bir elktronik firmasında çalışıyorum (uydu üzerne) artık şunu anlamamız lazım; teknoloji hızlı ilerliyor rakip ve rekabet ortamı eskisi gibi değil, bir ürün çıkar arge maliyeti vardır,tanıtım maliyeti v.s gibi giderleri vardır,bunlar hesaplanır ,satışa geçip bir de adet yakalanırsa maliyet düşer veya şöyle diyeyim kar zarar dengesi ayarlanıp maliyet ilerleyen zamanlarda tekrar çıkarılır ki yeni bir teknolojinin de önü açılsın! ayrıca yıl sonu fabrikalar disbiretörlerine planlamalarını tamamlamak için fiyat tavizi verebiir; iponu 3 ne kadardı şimdi ne kadar ,satayım diyorum sıfır cihaz gibi 300tl veriyorlar, 2 ay evvel bakınız led tv'lere 3000tl olan urun 1500tl, yani şimdi DÜNYA MARKALARI alınıp satılmasınmı! TEKNOLOJİYİ İLK BEN KULLANAYIM DİYENLER HER ZAMAN ZARARI GÖZE ALMALIDIRLAR! ancak düşen bir ürünün fiyatı hiç bir zaman yükseltilemez, yükseltilirse o marka biter ki birde fiyat dolar veya euro olarak hesaplanıyorsa! kimsenin kazıklandım deyip üzülmesini istemem!

adamın karısı ölmüş öldüyü gün baldızıyla yatmış sabah adama sormuşlar neden böyle oldu diye ben üzüntüden ne yaptıgımı bilmiyorum diye cevap vermiş kampanyanın bitiş tarihi 19 ocak anladık tamam neden fiyat yazıyosun aynı tepkiyi tekrar topluyosunuz abi siz üzüntüden ne yaptıgınızı bilmiyormusunuz hala insanlara tepeden bakıyorsunuz şimdi firmanızın a2000 den ne kadar kar ettiyini az çok herkez biliyor fiyat yazarak bu insanlar enayimi demek istiyorsunuz ne demek şimdi bu

korg u korg yapan bu ülkede emo dur... ben emoyu 5-6 ay önce tanıdım şahsen tanımam... orglar hakkında son bi kaç aydır fikir sahibiyim açıkçsı hiç umrumda bile değiller...ben a 1000 tr nin bile hala çok iyi bir org olduğunu düşünüyorum bk-5 çok lüks a 2000 ütopyo 3x t4 ise ulaşılmaz AUDYA 5 İSE DAHA ÜRETİLMEDİ BENİM İÇİN...

BU ÜLKEDE EMO GERÇEĞİNİ KABUL ETMELİYİZ MAALESEF... MAALESEF DİYORUM BU EMONUN ÇOK İYİ OLDUĞUNDAN DEĞİL BİZLERİN NE KADAR MÜZİSYEN OLDUĞU İLE İLGİLİ... BEN KENDİMDE DAHİL BU ÜLKEDEKİ PİYANİST ŞANTÖRLERİN MÜZİKAL KALİTESİNİN İÇLER ACISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... AYRICA HİÇBİR ORGUN FANATİĞİ YA DA SAVUNUCUSU DEĞİLİM BU İŞTE SANAT YA DA MÜZİSYENLİK UMRUMDA BİLE DEĞİL BU BENİM İŞİM VE BU İŞTEN PARA KAZANMAK EVİMİ GEÇİNDİRMEK ZORUNDAYIM...

BÖYLE TARTIŞMALARIN DAHA SIK YAPILMASI LAZIM ÖĞRETİCİ VE BİLGİLENDİRİCİ OLUYOR...

AYRICA BİR MÜZİSYEN ONUN BUNUN LAFINA BAKIPTA MÜZİK ALETİ ALIYOR SONRA DA OTURUP AĞLIYORSA ALDANDIĞINI DÜŞÜNÜYORSA KİM NE YAPABİLİR... BURDA SUÇLU ARAMASIN İMSE ÇÜNKÜ HERKES KENDİ MÜZİKAL ANLAYIŞINA GÖRE ALETLERİ İNCELİYOR VE YORUM YAPIYOR...

BİRDE ALETLER HAKKINDA YORUM YAPANLAR YADA KIYASLAYANLAR ELEŞTİRENLER NEDEN BU KADAR TENKİT EDİLİYOR ANLAMIYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...