- Enst.
- Yok
Cevap: A2000 Kampanyası için "ÖNEMLİ AÇIKLAMA"
korgu korg yapan cevo dur.emo da i4 i30 lara çalışmasını cvodan öğrenmiştir.pa 80 nede beraber çalımışlardır
korg u korg yapan bu ülkede emo dur... ben emoyu 5-6 ay önce tanıdım şahsen tanımam... orglar hakkında son bi kaç aydır fikir sahibiyim açıkçsı hiç umrumda bile değiller...ben a 1000 tr nin bile hala çok iyi bir org olduğunu düşünüyorum bk-5 çok lüks a 2000 ütopyo 3x t4 ise ulaşılmaz AUDYA 5 İSE DAHA ÜRETİLMEDİ BENİM İÇİN...
BU ÜLKEDE EMO GERÇEĞİNİ KABUL ETMELİYİZ MAALESEF... MAALESEF DİYORUM BU EMONUN ÇOK İYİ OLDUĞUNDAN DEĞİL BİZLERİN NE KADAR MÜZİSYEN OLDUĞU İLE İLGİLİ... BEN KENDİMDE DAHİL BU ÜLKEDEKİ PİYANİST ŞANTÖRLERİN MÜZİKAL KALİTESİNİN İÇLER ACISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... AYRICA HİÇBİR ORGUN FANATİĞİ YA DA SAVUNUCUSU DEĞİLİM BU İŞTE SANAT YA DA MÜZİSYENLİK UMRUMDA BİLE DEĞİL BU BENİM İŞİM VE BU İŞTEN PARA KAZANMAK EVİMİ GEÇİNDİRMEK ZORUNDAYIM...
BÖYLE TARTIŞMALARIN DAHA SIK YAPILMASI LAZIM ÖĞRETİCİ VE BİLGİLENDİRİCİ OLUYOR...
AYRICA BİR MÜZİSYEN ONUN BUNUN LAFINA BAKIPTA MÜZİK ALETİ ALIYOR SONRA DA OTURUP AĞLIYORSA ALDANDIĞINI DÜŞÜNÜYORSA KİM NE YAPABİLİR... BURDA SUÇLU ARAMASIN İMSE ÇÜNKÜ HERKES KENDİ MÜZİKAL ANLAYIŞINA GÖRE ALETLERİ İNCELİYOR VE YORUM YAPIYOR...
BİRDE ALETLER HAKKINDA YORUM YAPANLAR YADA KIYASLAYANLAR ELEŞTİRENLER NEDEN BU KADAR TENKİT EDİLİYOR ANLAMIYORUM...
korgu korg yapan cevo dur.emo da i4 i30 lara çalışmasını cvodan öğrenmiştir.pa 80 nede beraber çalımışlardır