Cevap: Or700TR v1 Meselesi ve Yeni Çalışma !
ben bu güne kadar ne a1000'e ne A300'e nede or700tr v1'e ritim desteği vermedim.
değerli hocam, ben de bundan bahsediyorum
a300'e ritim desteği verilmedi --> melih abi ve ben kendi yürüttüğümüz çalışmalarla aleti biryerlere getirmeye çalıştık, isteyen
buraya baksın, kimsenin isteğini geri çevirmedik, sonra ben piyasaki en güzel a1000 ritimlerini topladım ve set yaptım. niye yaptım ?
a1000'e ritim desteği verilmedi --> trakya yöresi için eksik ritimleri tamamladım, disketlere doldurup herkesin evine kadar götürdüm, aletle ilgili her türlü desteği de elimden geldiğince verdim
burada niye verdim ?
or700'e de elimden geldiğince destek oldum, yine trakya yöresi için ritim/set hazırladım, paylaştım
burada niye paylaştım ?
ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, içimde de müthiş bir enerji vardı ancak o açılan konuda verilen cevapları görünce düşüncem bu yönde değişti. "bu alete set yapılmaz artık v2 çıktı" cevabı yerine "gel kardeşim bir kaç arkadaşla bir araya gelip gönüllü çalışma yapar mısınız?" cevabı gelse canla başla çalışırdım. benim kimseye karşı bir zıtlığım yok, olsa zaten yaptıklarımı / yapacaklarımı paylaşmazdım, aynı şey melih abi için de geçerli.
umarım yanlış anlaşılmamışımdır, ayrıca salim abi ve batuhan abinin de cevaplarına çok şaşırdım doğrusu...